REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ilinca Vandici, vacanță de Crăciun distrusă, în Mexic

Ilinca Vandici, vacanță de Crăciun distrusă, în Mexic

Ana Maria Lipan 28 decembrie 2022 | 00:00 810

Destinaţiile exotice sau spectaculoasele metropole sunt foarte tentante în această perioadă a anului. Sigur, aşa cum veţi afla din poveştile vedetelor, nu tot timpul alegerile lor sunt însă cu noroc. Spre exemplu, Ilinca Vandici a avut ghinion: de când a ajuns în Mexic are parte numai de ploi...

Ilinca Vandici, dezamăgită de ploile torenţiale din Mexic


S-a pozat lângă brad alături de frumoasa ei familie şi şi-a dorit nespus o vacanţă undeva la căldură, aşa că şi-a făcut repede bagajul şi a ajuns în Mexic, alături de soţul ei, Andrei Neacşu, şi de băiatul lor de 5 ani, Zian. Ilinca Vandici (36 de ani) este însă uşor dezamăgită.

De când a ajuns în Mexic plouă aproape încontinuu, aşa că şi-a pus costumul de baie doar pentru a face câteva poze sexy în apă şi pe plajă, pentru a avea ce publica pe reţelele sociale, căci de şedinţele dorite de bronzat nu a avut parte.

Băieţelul ei este cel mai afectat de vremea neplăcută, pentru că ar fi vrut cel mai mult să se bălăcească şi să se bucure din plin de razele soarelui şi de nisipul fin.

„Primele poze după trei zile de stat în cameră... Încă plouă... Realitatea este că am stat în costum de baie doar cinci minute, după care am pus repede proasoapele pe noi, cât să ne bucurăm puţin măcar de peisaj (care e superb, apropo) şi de aerosoli, că de vreme bună nu avem şanse... Cel puţin nu încă! Nu am ştiut că în Mexic în această perioadă sunt mai multe şanse de ploaie decât de vreme bună! Peste tot unde am căutat şi am întrebat, receziile erau foarte bune... Noi ca noi, că suntem adulţi, trecem peste dezamăgiri mai uşor, dar copilul... Îl roagă în fiecare zi pe Dumnezeu să ne dea soare, ca să poată sta la plajă. Şi adevărul e că e tare dificil să-i consumi energia când nu ai ce face efectiv... Deci, până acum, din păcate, nu am veşti bune, dar totuşi sper, ca după atâta drum şi după atâta nevoie de această vacanţă, într-un final va ieşi soarele”, a povestit Ilinca Vandici, vădit dezamăgită, pe Instagram, potrivit click.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510