REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Ilona Brezoianu se căsătorește. Colegul ei, Florin Ristei, îi va cânta la nuntă

Ilona Brezoianu se căsătorește. Colegul ei, Florin Ristei, îi va cânta la nuntă

Andreea VLAICU 7 iunie 2024 | 00:00 367

Ilona Brezoianu se căsătorește cu alesul inimii sale, după un an de relație. Florin Ristei va cânta la nunta actriței și mărturisește că acesta va fi cadoul lui pentru ea.

Ilona Brezoianu se casatoreste. Colegul ei, Florin Ristei, ii va canta la nunta Ilona Brezoiu

Anul 2024 se dovedește a fi unul deosebit de important pentru actrița Ilona Brezoianu. După ce a câștigat mult doritul trofeu al sezonului 20 din emisiunea „Te cunosc de undeva!”, actrița se pregătește să își unească destinul cu cel al alesului inimii ei. Evenimentul mult așteptat va avea loc pe 20 iulie 2024.

La nuntă îi va cânta nimeni altul decât Florin Ristei, partenerul ei de la „Te cunosc de undeva!”.  „Nu ne-am văzut să repetăm. Ar fi fost prea mult. Mă văd și la Neatza cu ea, și la Te cunosc de undeva!, am cântat cu ea și la Sala Palatului, să mai facem și o pauză, zic. Să se mai vadă și cu iubitul ei, că s-a văzut mai des cu mine decât cu el. Și o să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!”, a spus Florin Ristei pentru Antena Stars despre nunta Ilonei și a lui Andrei, care va avea loc în iulie 2024. Întrebat despre când se va căsători și el, Florin Ristei a precizat că acesta ste un subiect tabu: „Cu cine? Cu Mihai Petre să mă iau!”, a glumit artistul.

Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă

Ilona Brezoianu le-a făcut o surpriză uriașă colegilor ei de la matinalul „Super Neatza” în ediția din 19 mai 2024, când le-a arătat imagini cu rochia ei de mireasă, în direct. Reacțiile colegilor au fost neașteptate, iar telespectatorii au avut ocazia să afle în premieră câteva detalii despre cum va arăta rochia din ziua cea mare.
Citeşte întreaga ştire: Ilona Brezoianu se căsătorește, iar Florin Ristei îi va cânta la nuntă. Actrița și-a ales rochia de mireasă.

 „Să își dea lumea seama după reacția ta dacă e bine”, a spus gazda matinalului în timp ce îi arăta creatoarei de stil rochia.

„Îmi place foarte mult. Și ți se potrivește. Este exact pe stilul tău. Te văd cu rochia asta. O să fie o mireasă din toate punctele de vedere. Pentru că se simte bine, dar și arată minunat. Și-a ales o rochie care se potrivește perfect stilului ei”, a precizat specialistul despre rochia de mireasă a Ilonei.

În timp ce toți din jur s-au entuziasmat, Florin Ristei a avut cea mai adorabilă reacție. „Eu cred că o să plâng. Nici nu o să pot să cânt. O să plâng când o să te văd așa”, a spus Florin Ristei când a văzut rochia pe care colega și prietena lui o va purta în ziua nunții ei.

Partenerul Ilonei Brezoianu, un antrenor de schi care preferă să rămână în umbră, este un om discret, dar extrem de prezent în viața actriței. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și și-au demonstrat că sunt un cuplu solid, plin de dragoste, potrivit libertatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436