REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Imagini apocaliptice în zona Cazino. O mașină a ars ca o torță! Video

Imagini apocaliptice în zona Cazino. O mașină a ars ca o torță! Video

Replica API 9 iunie 2022 | 00:00 4831

Panică în zona Cazino din Constanta! În cursul serii de miercuri 8 iunie a.c. un autoturism parcat a luat foc. Imaginile sunt de-a dreptul apocaliptice. Șoferul, aflat în stare de șoc, împreună cu alte persoane, s-au chinuit să stingă flăcările apărute sub capota mașinii.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 7 iunie, în Constanța, în zona Cazino, acolo unde a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un SMURD de la Detașamentul de Pompieri "Slt. Fripis Marius Daniel".

Inițial, de sub capotă a început să iasă fum însă, ulterior s-a aprins o flacără. Șoferul avea extinctor, dar nu putea să-l scoată din mașină. Un alt șofer a oprit mașina și i-a dat extinctor, dar acesta n-a făcut față flăcării. După care, un alt bărbat i-a dat un bidon cu apă de 5 litri pentru a stinge flăcările.

Mai mulți martori au împins de mașină pentru a o îndepărta, cel mai probabil, de celelalte autoturisme parcate în zonă.

Ulterior, șoferul mașinii a spus ca ardea plasticul de sub mașină și s-a urcat la volan pentru a o muta din loc în speranța că va reuși să potolească flăcările.

Șoferul a fost sfătuit să nu o pornească, dat fiind faptul că era pericol de explozie, ci doar să o scoată pe liber pentru a o împinge.

Văzând ca focul se extinde din ce în ce mai mult, oamenii au stat și au privit cum ardea mașina până la sosirea pompierilor.

Când aceștia au ajuns la fața locului, maşina ardea generalizat şi cu toate că au reuşit să stingă rapid flăcările, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

Autoturismul a ars în proporție de 90%. Nu au fost victime.

Video:

.

A.S., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este marca SH?
1
0
o rabla mai putin .nu exista pericol de incendiutoata vegetati frumoasa de la cazino a fost rasa de mazare ca sa faca alee korve.
0
0
Dk era vreo sarakie de opal de 20 de ani ma asteptam dar mercedes din 2010 asta chiar ma lasa rece, la koaie, rog un m*****n sa mi faca o mwie cu branza intre dinti
0
0
Apicaliptic a fost cand v a fatat mata aduse de muste in p***a
0
0
e putin spus apocaliptice, imaginile sunt terifiante, uluitoare, unice, horror, nemaivazute, soacra-mea a vazut filmarea acum si a intepenit, am chemat descarcerarea, cred ca are ceva la articulatii; e dementzial!!!
0
0
Apocaliptic ? Ce plm aveti ma ? Apocaliptic a fost incendiu din 4-5 cand s-au facut praf 150 apartamente si au ars zeci de masini. Pt oamenii aia sigur a fost apocaliptic.
1
0
Cumpar jantele, ofer pret bun
1
0
ce sa vezi unde sunt aia care o ard cu vorba prostani cu opel? era vorba mercedes si restu.pai daca a luat ala foc ,poate sa ia si a mea am cu ce ma mandrii.acum g***a va slabi lol
1
0
rabla mea de 26 de ani nu ia foc....
0
0
Mercedes? Ce clasa?
0
0
Era o masina de...haur...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513