REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Imagini cu casa de peste 200.000 de euro în care locuiește Nea Marin

Imagini cu casa de peste 200.000 de euro în care locuiește Nea Marin

Andreea VLAICU 8 iunie 2024 | 00:00 577

Nea Marin locuiește într-o casă de sute de mii de euro, pe care, prietenul lui, Liviu Vârciu a filmat-o în detaliu şi a pus-o pe internet. Cum arată vila spectaculoasă în care stă juratul „Splash! Vedete la Apă”, alături de soţia sa.

Imagini cu casa de peste 200.000 de euro in care locuieste Nea Marin

Casa lui Nea Marin este o vilă impresionantă situată într-o zonă liniștită. Coregraful a îmbinat stilul tradițional românesc cu elementele contemporane, obţinând un rezultat de care este satisfăcut. Liviu Vârciu, prieten apropiat al lui Nea Marin, a filmat interiorul casei și le-a publicat pe internet, oferind astfel o privire detaliată asupra acestei proprietăți.

Vila lui Nea Marin este spațioasă, cu o fațadă modernă și detalii arhitecturale rafinate. Din filmările prezentate de Liviu Vârciu reiese că si interiorul casei este elegant și modern, cu camere spațioase și bine mobilate.

Imagini cu casa de peste 200.000 de euro in care locuieste Nea Marin

Livingul este una dintre camerele preferate ale lui Liviu Vârciu, fiind decorat cu vopsea aurie, având două televizoare și o canapea confortabilă. Aceasta cameră este un spațiu perfect pentru relaxare și petrecerea timpului liber în familie​, după cum a menţionat chiar artistul.

Nea Marin are și un birou amenajat în casă, unde își desfășoară activitățile administrative. Unul dintre dormitoarele filmate de Liviu Vârciu este mobilat cu un pat matrimonial, dulap și noptiere, fiind un spațiu confortabil pentru odihnă. La etaj, există mai multe camere, fiecare dintre ele fiind decorată cu grijă pentru un maxim de confort.

Imagini cu casa de peste 200.000 de euro in care locuieste Nea Marin

La mansardă, Nea Marin a amenajat o cameră de zi cu ferestre în tavan, care permit luminii naturale să intre în tot spaţiul și care oferă o vedere panoramică asupra cerului. Totodată, celebrul coregraf a adăugat diverse elemente unice în casa sa, care reflectă gusturile și preferințele sale.

Casa lui Nea Marin este poziţionată în zona Sălăjan din Capitală, iar potrivit preţurilor zonei, publicate pe site-urile agenţiilor imobiliare, o vilă precum cea a juratului de la „Spash! Vedete la Apă” nu poate fi achiziţionată la un preţ sub 200.000 de euro, potrivit unica.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E dat draq nea Merin!
1
0
vila tipic de ghertzoi ,imagini din wc nu aveti ?
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016