REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Imagini cu Daniela Crudu la o lună după ce a născut cel de-al doilea copil

Imagini cu Daniela Crudu la o lună după ce a născut cel de-al doilea copil

A.F. 30 mai 2024 | 00:00 243

Daniela Crudu a născut în urmă cu aproximativ o lună cel de-al doilea copil și și-a revenit spectaculos. Fosta asistentă TV a postat imagini cu ea într-o rochie scurtă și cu abdomenul la vedere.

Imagini cu Daniela Crudu la o luna dupa ce a nascut cel de-al doilea copilDaniela Crudu

Daniela Crudu a revenit la silueta sa inițială după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil. Cunoscuta asistentă TV, care a reușit să adune o comunitate generoasă de fani de-a lungul timpului, păstrează o legătură strânsă cu admiratorii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Recent, fosta asistentă TV a împărtășit pe Instagram o imagine în care silueta sa se vede perfect, demonstrând că a revenit rapid la forma fizică de dinaintea sarcinii. Postarea a fost întâmpinată cu entuziasm de către fanii săi, care au lăudat-o pentru determinarea de care a dat dovadă.

Imagini cu Daniela Crudu la o luna dupa ce a nascut cel de-al doilea copil

Daniela Crudu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele fericite, cât și cele mai puțin plăcute. Aceasta se mândrește acum cu corpul său.

Daniela Crudu, declarații după ce s-a zis că obține 70.000 de dolari lunar de pe o platformă pentru adulți

În anul 2022, Daniela Crudu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Cei care vor să vadă conținutul postat de aceasta pe Only Fans trebuie să plătească un abonament de 20 de euro pe lună. Totul se întâmpla după ce își dăduse demisia de la „Xtra Night Show”, emisiunea prezentată de Dan Capatos, și se întreținea din campaniile de publicitate pe care le avea, dar mergea și la evenimente, unde era MC.

Imagini cu Daniela Crudu la o luna dupa ce a nascut cel de-al doilea copil

La un moment dat s-a zvonit că Daniela Crudu ar câștiga o mulțime de bani din postările ei pe platforma pentru adulți, chiar 70.000 de dolari pe lună. Într-un interviu pentru Cancan, pe când era însărcinată, Daniela Crudu a negat aceste zvonuri.

„Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din Only Fans, altfel nu făceam asta. Dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd! Ar fi bine să reuşesc eu asta! Dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată, e şi normal să se întâmple asta”, a declarat Daniela Crudu, care e încântată de prestația ei pe Only Fans.

Imagini cu Daniela Crudu la o luna dupa ce a nascut cel de-al doilea copil

„Da, este o activitate care îmi place să o fac. De fapt, platforma este doar pentru vedete. Eu am văzut asta prin străinătate. Vedetele caută să fie foarte active pe această reţea socială şi au succes. Pentru fetele simple, există cu totul alte alternative”, a mai spus fosta asistentă de televiziune.

În prezent, Daniela Crudu nu e singura persoană publică ce are cont pe aplicația Only Fans, și cântăreața Anda Adam activează pe platforma pentru adulți, dar și Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului devenit antrenor Marian Drăgulescu, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436