REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Imagini cu penthouse-ul de lux în care Delia Matache stă împreună cu soțul său

Imagini cu penthouse-ul de lux în care Delia Matache stă împreună cu soțul său

A.F. 2 februarie 2024 | 00:00 539

Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, locuiesc de mai mulți ani într-un penthouse de lux din nordul Bucureștiului. Apartamentul i-a costat 1,4 milioane de euro.

Imagini cu penthouse-ul de lux in care Delia Matache sta impreuna cu sotul sauDelia

În urmă cu câțiva ani, Delia Matache și Răzvan Munteanu și-au deschis ușile către lux și rafinament, făcând un salt spectaculos de la vechiul lor apartament din centrul Bucureștiului, la o bijuterie de 1,4 milioane de euro în zona de nord a orașului.

Noua locuință, cu o suprafață de peste 400 de metri pătrați și dispusă pe două etaje, a devenit rapid epicentrul eleganței și confortului.

Imagini cu penthouse-ul de lux in care Delia Matache sta impreuna cu sotul sau

Cu o scară interioară impresionantă, ce facilitează accesul între niveluri, și o terasă generoasă cu piscină, această reședință reflectă gustul rafinat al cuplului.

Deși zvonurile circulau că Delia nu a făcut niciodată un tur complet al acestei case de vis, vedeta a ținut să ofere privirilor curioase câteva imagini din interiorul ei pe rețelele de socializare.

Imagini cu penthouse-ul de lux in care Delia Matache sta impreuna cu sotul sau

De la dressing-ul plin cu haine, pantofi și accesorii de la cele mai exclusiviste branduri, la livingul spațios decorat cu două canapele elegante și o masă imensă însoțită de un candelabru viu colorat, noul cămin al cuplului este cu adevărat demn de invidiat.

Imagini cu penthouse-ul de lux in care Delia Matache sta impreuna cu sotul sau

Pe terasa lor, Delia și Răzvan au creat o oază de relaxare, cu o masă confortabilă și o piscină unde se distrează în fiecare vară, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510