REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Imagini de groază în București: A scos pistolul și a tras într-un autobuz

Imagini de groază în București: A scos pistolul și a tras într-un autobuz

Ana Maria LIPAN 11 iunie 2023 | 10:58 3438

Bucureștenii nu mai sunt deloc în siguranță în capitala României! O demonstrează ultimul incident, în care un autobuz STB a fost atacat cu un pistol noaptea trecută în Sectorul 4 al Capitalei, scrie stiripesurse.ro. 

Imagini de groaza in Bucuresti: A scos pistolul si a tras intr-un autobuz

Din primele informații, o persoană ar fi tras cu o armă de tip airsoft înspre mijlocul de transport în comun, iar două dintre geamuri s-au spart. Din fericire, în autobuz nu se aflau călători, pentru că automobilul se retrăgea la depou. Șoferul a fost cel care a anunţat Poliţia imediat după incident.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții în zona Cuţitul de Argint din sectorul 4 al Capitalei. Sosiţi la faţa locului, luptătorii Brigăzii Antiteroriste a SRI au izolat zona, în vreme ce alte trei echipaje ale Secţiei 14 Poliţie au încercat să afle cine a tras. În interiorul autobuzului au fost găsite mai multe bile din plastic dur, care ar fi putut provoca rănirea călătorilor.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mori tu?? la noi e violenta scapata e sub control?? ai vazut ce sa intmplat in franta cu ceva zile?? stii cati mori din cauza armelor in america,pe zi???... baaaaa hastagistilor numai vorbiti vorbe baaaa!!!!
2
1
puscarie pe viata coruptilor din tara, fie politicieni, fie magistrati, celor care au distrus si ingropat tara in datorii si ati furat pentru propriul beneficiu!
1
1
Faptele cu violenta,fie ele cu urmari nu asa de mari,nu sunt pedepsite dur,asa cum ar trebui sa fie. Daca cineva fura o chifla si e prins,o pateste din cauza ca nu a reusit sa rabde de foame,la fel de mult ca unul care a dat cu pumnul si a bagat in spital pe cineva ca asa i s-a parut amuzant sa faca. La noi violenta a devenit din pacate aproape fireasca,mai ca e chiar acceptata. Trist. Suntem in evul mediu din punct de vedere al justitiei,al intelegerii umane,al educatiei. Atentie,educatia este uneori la nivelul ierbii inclusiv la cei cu studii superiare. A fi ghiorlan este o mandrie ,rusinea este dispretuita de cea mai mare parte a societatii,fiind considerata ca slabiciune,nu recunoastere a greselii si dorinta de indreptare. Care indreptare?
14
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016