REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Imagini de la înmormântarea lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete

Imagini de la înmormântarea lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete

Mariana MURAT 14 februarie 2024 | 15:52 2606

Într-o atmosferă încărcată de tristețe și durere, oamenii din Târgoviște i-au adus un ultim omagiu lui Sorin Anghel, bărbatul ucis în timpul petrecerii cu vedete de la Padina. Înmormântarea sa a fost marcată de momente grele pentru cei prezenți, lacrimi de durere curgând pe obrajii celor care l-au cunoscut.

Imagini de la inmormantarea lui Sorin Anghel, barbatul ucis la petrecerea cu vedete

Oamenii și-au luat rămas bun de la Sorin Anghel, bărbatul ucis cu sânge rece în weekend-ul trecut la petrecerea cu vedete de la Padina. Atmosfera în jurul casei sale a fost încărcată de emoție și durere, oamenii adunându-se pentru a-l însoți pe ultimul său drum.În jurul orei prânzului, marți, prieteni, familie și simpli localnici s-au strâns în fața casei lui Sorin Anghel. Cu ochii plini de lacrimi, aceștia au adus omagii sincere, iar zidul casei a devenit un loc plin de coroane de flori și mesaje de regret etern.

Imagini de la inmormantarea lui Sorin Anghel, barbatul ucis la petrecerea cu vedete

Tragedia a lovit în plin familia Anghel, iar durerea pierderii unui om iubit a fost resimțită în întreaga comunitate. „A fost ca fiul meu, a fost un om extraordinar, n-a să mai găsească firma un om ca el!”, a spus una dintre femeile care a participat la înmormântarea lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce face femeia bai frate!
2
0
NU VA FACETI PROBLEME....SFANTA JUSTITIE ....VA FACE....DREPTATE....VERDICTUL VA FI....AU FOST IN LEGITIMA...APARARE....SI...VOR FI LIBERI CA PASAREA....COLIBRI...
2
0
Păcat de el dar multă mu........e doamnei. O coa...da ordinara. 50% e vina ei.
7
0
Dumnezeu sa il odihneasca in pace......inchisoare pe viata lighioanelor
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510