REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Imagini de senzație de la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Video

Imagini de senzație de la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Video

Virgil STOIAN 25 decembrie 2023 | 19:31 14361

Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, au decis să-și amintească pentru totdeauna Crăciunul din 2023. Cei doi îndrăgostiți și-au organizat petrecerea de cununie civilă într-o atmosferă de lux rafinat, la restaurantul Fratelli, din Capitală. Ei și-au primit invitații în ținute care au furat toate privirile – rochia Elenei fiind aleasă din colecția Marchesa, la prețul de listă de peste 8000 de euro. Însă puțini știu cine este Elena, tânăra care i-a răpit inima fiului Regelui fotbalului românesc.

Imagini de senzatie de la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tanase. VideoIanis și Elena Hagi

Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, au decis să-și amintească pentru totdeauna Crăciunul din 2023. Cei doi îndrăgostiți și-au organizat petrecerea de cununie civilă, la restaurantul Fratelli. De la fastuosul eveniment nu a lipsit Gică Hagi. „Regele” a coborât dintr-un BMW X5, alături de soția și fiica sa, Kira. Managerul tehnic al Farului Constanța a renunțat la ținuta sport și a optat pentru un costul de ceremonie negru, pe care l-a asortat cu un papion elegant.

Imagini de senzatie de la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tanase. VideoIanis Hagi

Gică Hagi a făcut show și la petrecerea de logodnă din toamna trecută

În urmă cu două luni, Ianis Hagi și Elena Tănase au organizat petrecerea de logodnă, unde au fost invitați doar membrii familiei și apropiații. Și atunci, Gică Hagi a fost motorul principal, fiind imortalizat în timp ce făcea spectacol pe ringul de dans.

„Nu a fost ceva mare, nu a fost logodna propriu-zisă. Doar un moment în care ne-am cunoscut unii cu ceilalți, familiile. A fost altceva, urmează o petrecere mai mare. Clar, bineînțeles că am dansat! Nu știți că nouă ne place să dansăm și să cântăm? Când e de muncă muncim, când e de distracție, ne distrăm. Bineînțeles că ne distrăm. Când am câștigat campionatul, nu m-ai văzut? Mai trebuie și astfel de momente, să mai uităm de tensiune, să fii tu, să fii natural”, a povestit Gică Hagi.

Imagini de senzatie de la cununia lui Ianis Hagi cu Elena Tanase. VideoElena, soția lui Ianis Hagi

Rochie în valoare de 8000 de euro

Elena Tănase a ales să poarte în ziua cununiei o rochie foarte asemănătoare cu cea aleasă pentru petrecerea de logodnă. Soția lui Ianis Hagi a optat pentru o rochie lungă, cu mai multe detalii în partea de jos, mulată pe corp.

Tânăra a plătit pentru această rochie peste 8.000 de euro și a fost achiziționată de la magazinul Marchesa.

Video:

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677