REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Imagini penibile cu cel mai idiot interlop, după ce a atacat cu maceta angajații unui PECO. Video

Imagini penibile cu cel mai idiot interlop, după ce a atacat cu maceta angajații unui PECO. Video

Mirela PASCAL 2 iulie 2023 | 00:00 6320

Un bărbat din BucureÈ™ti a atacat cu o macetă angajaÈ›ii unei benzinării din BucureÈ™ti. Individul, care se crede, probabil, cel mai de temut interlop, s-a filmat exact când îl ameninÈ›a pe paznicul staÈ›iei peco È™i, mai mult, a transmis totul live pe reÈ›elele sociale. Din ”cel mai de temut interlop” a devenit ”cel mai idiot”!

Imagini penibile cu cel mai idiot interlop, dupa ce a atacat cu maceta angajatii unui PECO. Video

Bărbatul din imagini a băgat groaza în angajaÈ›ii unei benzinării din Sectorul 4 din BucureÈ™ti la începutul săptămânii. A intrat cu maceta în magazinul staÈ›iei peco È™i l-a ameninÈ›at pe casier, iar pe agentul de pază l-a È™i lovit.

Imagini penibile cu cel mai idiot interlop, dupa ce a atacat cu maceta angajatii unui PECO. Video

 

A transmis isprava pe reÈ›elele sociale. De față era È™i un copil. PoliÈ›iÈ™tii i-au dat rapid de urmă, l-au ridicat de acasă, unde au găsit È™i maceta pe care o flutura amenințător în filmare. 

Imagini penibile cu cel mai idiot interlop, dupa ce a atacat cu maceta angajatii unui PECO. Video

După audieri, ”temutul interlop” a fost reÈ›inut, iar poliÈ›iÈ™tii îl cercetează pentru lovire È™i tulburarea liniÈ™tii publice. E doar ultimul incident de violență în stradă dintr-un lung È™ir, multe cu minori implicaÈ›i.

Video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate suntem coplesiti si neputincioși in fata acestui fenomen numit tik tok, fb, insta si alte balarii de aplicatii/ site uri , unde se promoveaza prostia si unde sunt apreciati totii interlopii, analfabetii, curvele si retarzii((( Tot din pacate si fara speranta pt viitor astfel de personaje, care nu au o zi muncita legal, care traiesc din furat, prostit, umilind familii ale caror copii mor facand prostitutie pe afra, sau de supradoza de droguri, furati, etc…sunt in libertate si traiesc foarte bine. Cum mortii lor de spurcati cu rasa lor, au atatia bani, masini, case si traoesc asa bine, fara a le face nimeni socoteala????? Imputiul asta spurcat de rasa, are masina de 100mii de €. De unde bani pt ea? Noi romanii de meam ii toleram si apreciem pe retelele de socializare, asta e mai grav pt viitor… ne țiganizam(((( Si jegurile traiesc bine, se inmultesc si ne va suge toata seva pana se va usca tara(((( Face ti ceva fratilor!!!!
0
1
La sapun cu tineeee innaripatuleee
7
0
Din păcate, în câțiva ani, nu foarte mulți, se va pune PROBLEMA INTEGRARII MINORITATII ROMANESTI ÎN MAJORITATE, cum care, cea tiganeasca , evident! Noi nu apucăm , dar copii și nepoții noștri , da!!! Halal mostenire ce le-o lasam.
9
0
KATAKSAR COMUNA ANDO CUZA VODA...CIORDITAI CIRICLU...CIORDITAI.NA USCHIT EL.
10
0
Cetățean r.o.m.a.n de e.t.n.i.e. r.o.m.a vorbitor de limba r.o.m.a.n.e.s
11
0
Acest model de " interlop " face asta pentru ca nu mai are ce manca acasa si prefera sa fie condamnat pentru a-si asigura existenta de " interlop ". Atentie la acest flagel, s-au inmultit tzi ga nii si prezinta un mare pericol social in Romania.
22
0
Cea mai spurcata si j*****a e***e din cate exista pe lumea asta...c****a e pe val! Ducea-i-ar in India de unde au venit infectiile astea impreuna cu politicienii care-i tolereaza ca sunt masa de vot!
33
0
Ce sa facă cioarra aia borata? Face și el show pt toți boii de pe tik tok care urmăresc genul asta de cocalarisme.moe pt toți tik to arii de genul asta
35
0
La asta functioneaza terapia prin bataie cu parul si munca silnica. Castrarea inclusa, bineinteles.
27
0
Are dreptate ,stie ca cei ca el au pus mana pe ciolan in romania ! Idiotii sunt milioanele de fraieri care nu merg la vot .
18
1
Pentru oamenii radicali se cer solutii radicale, pedeapsa cu moartea este singura modalitate sa scapam de aceasta e***e j*****a din societatea romana. Doar asa putem sa asiguram o societate linistita pentru copii si nepotii nostri. Moarte tuturor ce sustin infractorii ..!..
27
2
Deci, un individ cu o sabie își ia copii la școlarizare și intra într-o benzinărie, amenință casiera, lovește paznicul... Politia încadrează ce a făcut ăsta la tulburarea ordinii publice și lovire?!... Deci poți să umbli cu sabia într-un loc public, sa ameninți oamenii din jur, asta de față cu doi minori mândri de tatăl lor și sa fii încadrat la tulburarea ordinii publice?!!! Pai ne miram ca știri de astea sunt tot mai dese? Alo, Politia, Protecția copilului! E cineva acolo?
31
0
Numai cand ii auzi cu -sa moara copiii mei-, iti dai seama ca e t***n. Astia vor fi majoritari in 20-25 de ani, si te gandesti cum va arata tara asta cu t****i care nu munceste unul.
31
0
El se cerea in parnaie sa se arda la cooaee!
25
0
o cioarra borita ,manelizata si cu creierul cit nuca .
29
0
Băiatu e matusu.
15
0
Moarte cra cra
34
0
c****a borata.
35
0
Bagati l la topit ,la ceaun , iese un sapun bun din C.I.O.R.I.L..E astea !!!
41
0
Dati-ne pistoale sa-i impuscam pe t****i. Ala din clip chiar e un animal
46
2
omu era beat si facea la caterinca. in viata de zi cu zi da mancare la porumbei, arunca inapoi in apa pestii mici, ajuta batranele sa traverseze prin loc nepermis,intra noaptea in casa fara sa te deranjeze, e baiat de comitet
33
12
Baiatul facea caterinca. Nu a atacat pe nimeni din ce se vede pe video. Voia si el ssa dea bine la amante.
8
35

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510