REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Imagini rare cu sora Andreei Bănică

Imagini rare cu sora Andreei Bănică

Andreea VREJOIU 13 iulie 2023 | 00:00 786

Pe Andreea Bănică o știe toată lumea, însă puține persoane o cunosc pe sora ei. Cele două seamănă izbitor de mult și sunt la fel de frumoase. Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu sora ei. Iată cum s-au fotografiat cele două!

Imagini rare cu sora Andreei Banica

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar puține persoane știu faptul că artista mai are încă o soră. Cele două seamănă extrem de mult și au o relație apropiată.

Andreea Bănică și sora ei se înțeleg destul de bine, iar cele două au decis să petreacă timp prețios împreună, astfel că au mers la un restaurant pentru a se delecta cu câteva preparate. Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de ea, iar fanii au fost surprinși atunci când a observat asemănarea izbitoare dintre ele.

''Ce mult îți seamănă sora / Chiar nu am știut că ai o soră. Semănați bine / Cât de mult semeni cu sora ta! / Păreți gemene!'', sunt o parte din comentariile postate pe contul personal al Andreei Bănică, conform click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a*****a Banica a aparut la ziar doar ca si-a "trantit" hotel cum spuneti voi . Nu mai cinta de mult si o fi indragita la ea pe scara blocului .
1
0
si care e stirea ca nu inteleg .
1
0
da , trecuse ceva timp de cand nu mai stiam nimic de pseudo cantareata asta... apropo , mai incearca sa cante afoana...?!? cine poate fredona vreo melodie de a ei primeste un premiu substantial , dar exclus sa participe prostanacul sclav de barba-su...
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768