REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Imagini rare din casa Danei Budeanu. A purtat o ținută îndrăzneață, de Crăciun

Imagini rare din casa Danei Budeanu. A purtat o ținută îndrăzneață, de Crăciun

Ana Maria Lipan 28 decembrie 2022 | 00:00 1142

Dana Budeanu a postat, de Crăciun, câteva imagini din casa ei, decorată în spiritul Sărbătorilor și cu bucate „tradiționale” pe masă, respectiv tort și icre negre. Se știe că Dana Budeanu este o iubitoare de zahăr și nu este o împătimită a preparatelor pe care românii le pregătesc de Crăciun. Pe lângă luxul și eleganța din casa ei, Dana Budeanu a surprins și cu o ținută îndrăzneață, purtată de Crăciun.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a publicat pe rețelele sociale câteva poze superbe cu decorul de Sărbătoare din casa ei, dar și cu meniul ei preferat: dulciurile. Iar ținuta ei de Crăciun, una atipică, însă deloc surprinzătoare când vine vorba despre Dana Budeanu, a primit mii de aprecieri în mediul online.

Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu de Crăciun


De Crăciun, Dana Budeanu și-a decorat superb casa și a arătat câteva imagini pe rețelele de socializare. Sfeșnice din cristal pentru lumânări, tacâmuri din argint, lalele albe, candelabre masive, un brad împodobit elegant și un tort alb, pe care scrie „Rodia de dimineață".

Dana Budeanu a declarat de multe ori că iubește Crăciun și că este sărbătoarea ei preferată, iar acest lucru s-a văzut și prin atenția acordată felului în care și-a împodobit casa. În schimb, designerul nu este un fan al sarmalelor, caltaboșului sau slăninei cu ceapă, iar într-una dintre poze a surprins unul dintre felurile de mâncare de pe masa de Crăciun: icrele negre, specificând, în dreptul fotografiei: „Doar prințesele mănâncă sarmale”.

Și ținuta sa de Crăciun a fost una atipică! Dana Budeanu a purtat un top din dantelă, aparent transparent, la care a asortat în partea de jos o pereche de colanți și pantofi cu toc foarte înalt, scrie viva.ro.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E cam dusa cucoana si probabil f frustata!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510