REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
26.7° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

IMAGINI ȘOCANTE! Soția lui Cristi Manea, plină de sânge, după ce a fost bătută în tribune. UN SUPORTER A FOST ARESTAT!

IMAGINI ȘOCANTE! Soția lui Cristi Manea, plină de sânge, după ce a fost bătută în tribune. UN SUPORTER A FOST ARESTAT!

Replica API 25 iunie 2019 | 00:59 676

Soția lui Cristi Manea, fotbalistul titular al Naționalei U 21, a fost bătută, în tribune, în timpul meciului cu Franța. Anunțul a fost făcut chiar de selecționerul Mirel Rădoi.

“Această performanţă este puţin umbrită de doi dintre suporteri care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea”, a spus Rădoi la TVR, conform stiripesurse.ro.

Gsp.ro a prezentat imagini cu femeia bătută și cu jucătorul naționalei lângă ea.

Un suporter a fost arestat, iar Gică Hagi, care se afla în zonă, i-a zis lui Manea să nu se ducă în tribună și să meargă la vestiar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O natie de cretini si tampiti!
0
0
Cum poti sa vorbesti asa?! Ei sint DiASPORA.Daca faci un test 90% habar nu au ce inseamna acest termen.Sint buni sa-i plimbi din dreapta in stinga. pentru 30 de arginti.
1
0
Muistii capsunari s-au dat in petic si la C.E.Niste mizerii , niste jeguri, cum ba muistule sa dai cu piciorul in fata unei femei.
5
0
Este grav ca nu se respecta intelesul cuvintelor. Asta se numeste analfabetism functional. Suporterii sunt altceva decat niste oameni dusi rau cu pluta,niste indivizi de categorie joasa,derbedei ordinari. Suporterii adevarati fac onoare echipei cu care tin inclusiv aplaudand echipele adverse cand acestea fac meci bun. Astia care se bat sunt doar niste cacati cu ochi,nu suporteri.
11
0
Bravo Hagi, cu banii de la Galatasaray Istanbul ai facut singur Academia si ai ridicat fotbalul romanesc
11
1
Nu o tot trage ma cu ce conditii avem noi compaativ cu alti,ce UCRAINA a castigat titlul de campioana mondiala la tineret pentru ca are cele mai bune conditii din lume.Si ce treaba are campionatul romanesc cu portarul sau golgheterul echipei de tineret ma Hagi si mai sunt si alti.
2
1
cine sunt, spunetine cine sunt
3
2
felicitari ROMANIA,o performanta incredibila pentru ceea ce avem noi,sa castigi o grupa la nivelul asta,cu tari superioare net la toate capitolele este scenario de film.Este greu sa fim civilizati,sa lovesti o femeie pe un stadion este o mare marlanie.
21
1
Fufele de fotbalisti lucreaza bine, inclusiv la portofelele jucatorilor, dar arta cere sacrificii. Asa ca fufele o mai iau si pe coaja uneori, de la suporteri ori de la futaci.
5
15
Niste meciuri de pigmei fara importanta , doar ca fufele si coardele mai fac rost de bani de la fotbalistii fraieri. Probabil de aia a caftit o suporterul pe sugatoare.
7
14
prea multa euforie pentru castigarea unei grupe de calificare la U21 . deocamdata nu s a castigat titlul european ci doar s a obtinut o prezenta in semifinale si o prezenta la jo tokyo 2020 . in plus Manea nu avea ce cauta in tribune sa incite pe unii din asa zisi suporteri . dupa vestiar avea tot timpul sa vb cu sotia , prietena , ma rog ............prea facem generatii de aur , briliant , platina din niste sportivi care doar au obtinut doar niste calificari .
9
15

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212