REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Impact fatal: Trei victime, după ce o mașină s-a lovit de un copac

Impact fatal: Trei victime, după ce o mașină s-a lovit de un copac

Ana Maria LIPAN 11 iunie 2023 | 09:11 661

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite, sâmbătă seara, după ce maÅŸina în care se aflau s-a izbit de un copac pe DN 24D, a transmis  duminică, Inspectoratul de PoliÅ£ie JudeÅ£ean GalaÅ£i.

Impact fatal: Trei victime, dupa ce o masina s-a lovit de un copac

Potrivit sursei citate, PoliÅ£ia GalaÅ£i a fost sesizată prin intermediul 112 cu privire la faptul că pe DN 24D, între localităţile Vârlezi ÅŸi Băleni, din judeÅ£ul GalaÅ£i, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a decedat o persoană, iar alte două persoane au fost rănite, scrie agerpres.ro.

Din verificările preliminare efectuate la faÅ£a locului, poliÅ£iÅŸtii rutieri au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul GalaÅ£i, în timp ce conducea un autoturism pe DN 24D, dinspre localitatea Vârlezi către municipiul GalaÅ£i, în afara localităţii Băleni, la km 49 + 800 de metri, a pierdut controlul direcÅ£iei de deplasare pe partea dreaptă ÅŸi a intrat în impact frontal cu un copac aflat în afara părÅ£ii carosabile.

În urma impactului, bărbatul de 52 de ani a rămas încarcerat, fiind grav rănit ÅŸi în stare de inconÅŸtienţă. De asemenea, au fost rănite două persoane care se aflau în acel moment în autovehicul, fiind vorba de un tânăr de 22 de ani ÅŸi de o tânără de 19 ani.

Au intervenit echipele de descarcerare care au extras persoana din autoturism ÅŸi imediat a fost preluată de echipajele SMURD care au efectuat manevrele de resuscitare conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat, fiind constatat decesul conducătorului auto.

Cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Clinic JudeÅ£ean de Urgenţă ''Sfântul Apostol Andrei'' pentru acordarea de îngrijiri ÅŸi investigaÅ£ii medicale de specialitate, potrivit stiripesurse.ro. 

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016