REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

În an electoral, Gigi Becali și Luțu înființează Partidul Noua Gardă

În an electoral, Gigi Becali și Luțu înființează Partidul Noua Gardă

A.C. 5 martie 2024 | 18:20 2068

După Partidul Nouă Generație, Gigi Becali și-a făcut un alt partid, Nouă Garda – Creștin Democrată. Formațiunea politică a fost înregistrată cu puțin timp înainte de startul campaniei electorale, conform adevărul.ro

in an electoral, Gigi Becali si Lutu infiinteaza Partidul Noua GardaGigi Becali

Gigi Becali este fondator al partidului Nouă Garda – Creștin Democrată, iar alături de el sunt fostul internațional Ionuț Lutu și Ionescu Dorin Laurențiu. Ionuț Lutu, în vârstă de 48 de ani, a fost fotbalist și a devenit omul de încredere al lui Becali. Recent, el a fost făcut de Becali și unic asociat și administrator al firmei Becali Hotels SRL.

in an electoral, Gigi Becali si Lutu infiinteaza Partidul Noua Garda

Gigi Becali a anunțat, în septembrie 2023, că vrea să se implice în alegerile prezidențiale din 2024, susținând că este dispus să își cheltuie toată averea pentru a pune „pe altcineva să conducă țară”. George Becali a fost europarlamentar, după ce a candidat pe listele Partidului România Mare, precum și deputat în Parlamentul României din partea fostei alianțe USL (PNL-PSD), el candidând ca membru PNL. În 2017, Becali declara că vrea să facă ″partidul adevarului și al științei și al dragostei″, iar în toamna anului trecut – că ar fi dispus să sprijine financiar o formațiune politică, dacă se strâng destui oameni cu care să formeze un partid, dar că el personal nu intenționează să candideze pentru nicio funcție.

„Partidul îl aveam. Aveam un partid, PNG-CD. Și pentru că nu am participat la alegeri i-am schimbat numele din Partidul Noua Generație în Partidul Noua Gardă. Că se dizolvă. Așa am zis lasă, mă, să fie, Partidul Noua Gardă – Creștin Democrat.

Să fie clar, eu la revedere cu politică. Nu mă mai vezi în viața mea. Dar eu dacă e să susțin un partid, să pot să îl susțin printr-o instituție. Uite îl susțin pe cutare. Facem alianță absoriție și l-a absorit și gata absortit ramane partidul ăla. Nu mă mai interesează! Niciodată în viață nu mai intru în politică nici dacă se scufundă pământul. Păi ce îmi trebuie belele? Nici nu mai am putere. În politică trebuie să te scoli la 7 și muncești! Și chiar dacă ești parlamentar te duci la birou și muncești pentru România! Hai să vedem ce legi sunt bune, ce legi nu se știe. Hai să vedem justiția, alea, alea, ce nu funcționează”, a spus Gigi Becali.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine se apuca de tenis.
1
0
Makidonii au fost grupul e***c cel mai agresiv care a contribuit in cea mai mare masura la sovietizarea Romaniei.Au ramas neobservati de marele public care nu i-a perceput e***c ca makidoni.Cheia succesului la makidoni a fost disimularea etniei fata de public si actionand in secret in spirit e***c.
8
3
InDobrogea majoritatea erau legionari care apoi sss-au dus in America.Nea Cici cica vrea sa faca un partid ca sa mai ia din voturile SOS_oaca si AUR,asa zice el si s-ar putea sa fie un lucru bun.Avem multi hapciupalitici care voteaza cu AUR.PUNCT
7
1
Sa infiinteze noua puscarie si sa se mute in ea. Au sefuit pana la sange, toata Romania.
12
3
Doamne încurcateți drumurile pe care merg numai de hiene cu blană de miei dau
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016