REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

În avionul prăbușit în Suceava a murit fratele unui fost ministru al Educației

În avionul prăbușit în Suceava a murit fratele unui fost ministru al Educației

Replica API 11 septembrie 2022 | 00:00 2718

În avionul prăbușit la Gălănești, județul Suceava, a murit fratele unui fost ministru al Educației. Cealaltă victimă este un instructor de pilotaj din București.

Bogdan Constantin Adomniței este una dintre victimele aflate în avionul prăbușit din Gălănești, Suceava, potrivit Antena 3. Presa locală spune că acesta era fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței.

Una dintre victime este Bogdan Constantin Adomniței, în vârstă de 42 de ani, iar cea de-a doua victimă este Marcel Iliese, în vârstă de 58 de ani.

Bogdan Constantin Adomniței ar fi cumpărat avionul de puțin timp și se afla în avion cu instructorul de la București.

Marcel Iliese este unul din cei mai cunoscuți instructori din zbor din România. Este fost pilot militar și de linie, pilot de elicopter, considerat unul din cei mai experimentați piloți din România.

Bogdan Constantin Adomniței era fratele fostului președinte al CJ Iași și fost ministru al Educației, Cristian Adomniței, și deținea o firmă de consultanță.

Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Gălănești, Suceava

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit între satele Hurjuieni și Frătăuții Vechi, din comuna Gălănești, județul Suceava. Potrivit primelor informații, în urma accidentului aviatic și-au pierdut viața două persoane.

O persoană a sesizat polițiștii din cadrul Secției Rurale Gălănești despre faptul că o aeronavă de mici dimensiuni, cu 2 persoane la bord, s-a prăbușit pe un câmp din zona localității Gălănești.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au găsit 2 persoane, de sex bărbătesc, decedate.

Salvatorii de la ISU Suceava au ajuns la fața locul accidentului și au transmis că nu există un incendiu în zona epavei avionului. Aceștia au mai precizat că ancheta privind prăbușirea aeronavei a fost preluată deja de organele abilitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un borfas mai putin.Nu e rau.Au arat si pamintul.
0
0
Si-a cumparat avion...karma guvernantilor!
0
0
Asemea acvioane iesite din uz se vand la licitatii ,in afara tarii ,si la pretul de 500 euro bucata .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510