REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

În ce stadiu se mai află proiectul privind construcția sediului Serviciului de Medicină Legală

În ce stadiu se mai află proiectul privind construcția sediului Serviciului de Medicină Legală

Andreea VREJOIU 20 februarie 2023 | 00:00 1397

Proiectul privind modernizarea Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală din Constanța, în linie dreaptă! În cursul zilei de vineri, 17 februarie a.c., Consiliul Județean Constanța a lansat o procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să se ocupe de elaborarea expertizei tehnice în vederea modernizării imobilului de pe strada Ștefan cel Mare, numărul 133.

in ce stadiu se mai afla proiectul privind constructia sediului Serviciului de Medicina Legala

Consiliul Județean Constanța a lansat în cursul zilei de vineri, 17 februarie a.c., o procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să se ocupe de expertiza tehnică pentru obiectivul de investiții ,,Amenajări interioare/exterioare, consolidare și modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța”. Valoarea estimată a achiziție este în valoare de 57.000 de lei, fără TVA, proiectul fiind finanțat din fonduri de la bugetul local.

in ce stadiu se mai afla proiectul privind constructia sediului Serviciului de Medicina Legala

Conform caietului de sarcini, scopul licitației este identificarea/evaluarea clară a lucrărilor care au fost executate în temeiul prevederilor contractuale, cât și a celor rămase de executat, a defectelor apărute ca urmare a rezilierii contractului de execuție lucrări nr. 13703/23.05.2021.
Durata estimată pentru realizarea expertizei tehnice a obiectivului de investiții menționat anterior este de 45 de zile lucrătoare de la data emiterii Ordinului de începere a contractului de prestări servicii.

in ce stadiu se mai afla proiectul privind constructia sediului Serviciului de Medicina Legala

Date despre clădirea Serviciului de Medicină Legală Constanța

Clădirea este amplasată pe latura estică a Spitalului Municipal Constanţa, fostă secţie exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" Constanţa şi se regăseşte în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Judeţului Constanţa însuşit prin HCJC nr. 172/ 30.06.2017 cu denumirea Clădire Medicală 1 Secţie Boli Interne şi Diabet situată în strada Ştefan cel Mare, nr. 133 din municipiul Constanţa. Terenul pe care este edificată construcţia se află în intravilanul municipiului Constanţa şi dispune de branşamente din organizare de şantier la reţelele de energie electrică, apă şi canalizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166