REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

În locul piscinei fraților Micula, din Mamaia, răsare un bloc cu 8 etaje! Video

În locul piscinei fraților Micula, din Mamaia, răsare un bloc cu 8 etaje! Video

Mirela PASCAL 19 noiembrie 2022 | 00:00 4005

Considerate pe vremea lui Ceauşescu perlele stațiunii Mamaia, hotelurile Patria, Național sau Unirea sunt într-o stare jalnică. În trecut, erau ocupate în sezon la capacitate maximă de românii cu venituri reduse, datorită prețurilor mici practicate. De ani buni nu s-a mai investit mai nimic, iar proprietarii, frații Viorel și Ioan Micula, au încercat să le vândă cu 7 milioane de euro. Nu știm dacă s-a realizat tranzacția, cert este că, în viitorul foarte apropiat, ruinele hotelurilor vor dispărea, fiind demarate procedurile în vederea desființării celor două piscine aferente hotelurilor Patria și Unirea.

La începutul anului trecut, SC Unirea 2001 SA, deţinută de fraţii Viorel şi Ioan Micula, a demarat procedurile în vederea vânzării mai multor terenuri din apropierea hotelului Patria.

Este vorba despre o porțiune cu o suprafață de 596 mp, o altă porțiune cu 1.857 mp, unde se află piscina Patria, și o altă porțiune de 2.918 mp, terenul aferent piscinei Unirea.

Terenurile au fost rapid tranzacţionate, ajungând în posesia societății Covasna Estival 2002 SA, controlată de Ion Bucovală, care își propune ridicarea unui imobil cu 8 etaje, cu funcţiunea spaţii de cazare. În prezent, aceeași societate a demarat procedurile în vederea desființării celor două piscine, pentru a face loc unui imobil  cu 8 etaje, cu destinația de locuințe colective cu parter comercial – alimentație publică și amenajări exterioare. Așa că, în viitorul foarte apropiat, ruinele hotelurilor Unirea și Patria vor dispărea.

Acţionarii societăţii Covasna Estival sunt OMB Grup Invest SA, alte persoane fizice şi Ion Bucovală, acesta din urmă fiind acţionar şi la OMB Grup Invest, care are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor. Covasna Estival 2002 SA a obţinut undă verde de la primărie pentru ridicarea unui hotel cu 8 etaje.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am facut baie aici, multi ani la rind .statiunile care se especta nu stiu cum sa construiasca mai multe piscine si noi distrugem si facem blocuri .Mamaia nu mai este statiune de mult , este un cartier al orasului Constanta .Vreo trei biserici sunt construite , trebuiesc niste gradinite si crese cu orar prelungit , un liceu cu profil turistic o cismarie niste depozite engros, si asa mai departe . Tara asta este in plin proces de dezintegrare !
5
0
Sa i pupi undeva pe jidanei ca ce trăiesc ei tu doar visezi !
3
11
Nu mai probati construurea de blocuri in Mamaia, panaramelor! Dintr-o perla a Marii Negre, Mamaia a devenit un cartier inghesuit din beton. Opriti mizeria asta! Mamaia trebuia sa produca bani pentru Constanta. Acum este patria evaziunii horeca si spalarii de bani pentru tot felul de machidoni si jidanei. In 10 ani o sa fie un cartier aglomerat si inghesuit la fel de cenusiu ca si Constanta.
16
0
Nu inteleg de ce schimbam destinatia! Daca erau piscine, sa ramana piscine si sa fie proprietarul a doua piscine. Era frumos PUZ-ul lui nea Ceasca, chiar oferea facilitati turistilor. Acum sa ii puna in cutiute mici si sa ii trimita pe plaja lor sa ii rupa si acolo de bani !
18
0
Bai dar ce clasa va dau și evreii și machidonii vouă romani dragi Voi stați și va uitați , ei dau înainte ! Asta e calitatea principala a romanilor , invidia !
10
16
Pe chipiurile lor
15
0
slobozi-m-as pe natia voastra de evrei imputiti
17
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513