REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

În microbuzele GMS NU se ţine cont de CORONAVIRUS

În microbuzele GMS NU se ţine cont de CORONAVIRUS

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:00 3041

Deși autoritățile au interzis circulația grupurilor mai mari de trei persoane în perioada carantinării zonale și în perioada de urgență, această măsura pare că se aplică doar celor care circulă pe străzi. Nicidecum, autobuzelor care sunt umplute până la refuz. Așa se face că, în cursul zilei de marți, autobuzele au fost umplute... oamenii înghesuindu-se în mijlocul de transport în comun.

Imaginile au fost surprinse în microbuzul care circulă pe ruta Năvodari - Constanța. În pofida restricțiilor, încă de la primele ore ale dimineții, avem un nou caz în care navetiștii sunt transportați unul lângă altul, deși suntem în plină pandemie de coronavirus. Nu era de ajuns că depășea capacitatea mașinii, dar șoferul a încălcat și noile reguli, care precizează că între călători trebuie să fie un metru distanță.

Vor doar bani, bagă până la refuz

Navetiștii nu fost deloc surprinși de faptul că încă se poate umple un autobuz până la refuz, afirmând că este ceva obișnuit pentru ei. ,,Vor doar bani, normal că bagă până la refuz”, afirmă o doamnă.

Șoferii își comunică unde se află filtrele de poliție

Oamenii se îmbulzesc în transportul public, pentru că vor să ajungă la timp la serviciu. Șoferul acceptă cu nonșalanță, să umple micorobuzul până la refuz, ba chiar unii oameni stând înghesuiţi în picioare. Aceștia vorbesc la telefon, își comunică unde sunt controalele și umplu mașinile la refuz, de nu se mai poate respira.

Grup Media Sud Company SA, în datele Registrului Comerţului

Grup Media Sud Company SRL a fost înfiinţată de 2004,şi este deţinută de soţii Elena şi Vasile Babinciuc. Societatea este în faliment.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moie Primarelui pisedist din cloaca numita Navodari. Incepand cu Dobre toti au furat, puscariasilor
0
0
Dar in cele intrajudetene...Techirghiol, Medgidia..nu au dezinfectant, macar de foema...
0
1
i-a masuri si lasa chitaitul.
1
0
romania e india
0
1
In jegurile alea corona ar trebui sa fie ultima grija...esti mai in siguranta daca te plimbi pe langa centrala de la chernobyl
4
0
"In microbuzele GMS NU se tine cont de CORONAVIRUS", dar se pune intrebarea: Babinciuc tine cont de ceva? De starea tehnica a masinii NU, de dat bilete calatorilor NU. Pai.....
5
0
de aici se vede ca respecta regulile
0
0
Si celelate firme care fac Otopeni la fel procedeaza! In masini de 8 locuri ingramadesc cate 7 persoane! Pe ei nu vede nimeni ca nu respecta nici o regula de distantare! ??? Unde mai pui ca masinile alea nu s deloc dezinfectate!
5
1
vrei sa duci o viata normala te urci in asa ceva
3
1
Pai daca votati cu PSD ce mai vreti acuma?
3
3
De vina este PSD-ul
5
1
De ce li se permite acestor cotete sa circule? Numai pe la calcuta si prim bangladesh circula microbuze pentru calatori. Pana si in sicilia, unde au niste stradute de abia trece o masina pe amandoua sensurile, au autocare frate. Numai la noi tinagia-land avem microbuze. Fwtwingurasaifoot
11
1
Retrasa licenta de transport.Nici o firma de transport persoane nu respecta regulile .
10
4
se tine cont la vreo firma de transport de a aceste reguli. nici vorba mergeti cu Direct AEROPORT la otopeni da mai intai verificati cati angajati infectati cu covid au. Destui.
10
0
multe pretentii aveti cu 5-6 lei cursa..masini noi aer conditionat vara,si covor rosu eventual.primesti cit platesti.5 lei!!!
9
6
Corbu navodari
2
2
Nu le da voie tatarii de la Metroplitan sa bage autobuzele Ct Bus pe rutele zonei metropolitane!
8
3
si oamenii sunt idioti ar trebui sa i ia la palme pe soferi da ei taca si se inghesuie ca vitele .
11
4
Unde sunt autobuzele 23 de STAT ale regiei CT BUS cu care ne-ati mintot in Campania Electorala de la Alegerile Locale ? Cat trebuie navodarenii sa mai circule in jafurile pe patru roti ale lui Babinciuc de la GMS si ale lui Tucan de la JTA ? RUSINE sa va fie !
14
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620