REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
21.4° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

În PARCAREA de la VIVO e POSIBIL orice!

În PARCAREA de la VIVO e POSIBIL orice!

Replica API 30 decembrie 2020 | 14:03 4004

Haosul din parcările marilor centre comerciale nu a încetat. După ce au luat cu asalt magazinele după cadoul perfect de Crăciun, constănțenii se îngrămădesc în aceste zile să își facă cumpărăturile pentru seara dintre ani. Aceștia au uitat de reguli, de disciplină sau spirit civic și și-au lăsat autoturismele pe unde au apucat. Inclusiv pe mijlocul drumului, blocând circulaţia. S-a întâmplat, din nou, la Vivo, luni seara.

După ce au luat cu asalt magazinele din marile centre comerciale în căutarea cadoului perfect de Crăciun, constănțenii au ieșit din nou din case și au umplut mallurile. Urmează trecerea dintre ani, așa că în aceste zile, constănțenii își fac din nou aprovizionarea și pentru această ocazie.

Mâncarea, băutura și hainele noi sunt mult mai importante decât decența și spiritul civic, pe care unii șoferi le-au uitat complet sau poate că nu au știut niciodată ce sunt.

În parcările marilor centre comerciale a fost haos și, inclusiv în parcarea de la Vivo. Mai mulţi şoferi au parcat neregulamentar, însă unul s-a evidențiat mai mult: conducătorul unui Matiz, ce a parcat fix în mijlocul drumului, gândindu-se,probabil, că autoturismul e mic și îl pot depăși cu ușurință ceilalți participanți la trafic.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma intrebat intro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel? La opel vei gasii o gama larga de modele incepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen si toate sant masini frumoase
1
0
Numai sclavi cu opel si alte marci de saraki,cand ai masina premium poti parca oriunde bhei
2
1
Dar voi iesiti pe strada ca sa ii fotografiati pe astia care parcheaza aiurea in lipsa de reportaje? intreb si eu ca fapt divers si ai scris un articol ca sa fie scris, eu cred ca sunt mult mai multe articole importante decat o poza cu niste masini parcate aiurea, in caz ca nu te pricepi intra si tu pe altele si fura subiectele de acolo
6
1
Pt joker ba prostule! Diferenta e ca tu nu iei arme letale sa ne impuscam pe strazi sau sa devenim teroristi. Dar ca Giani cati avem?? Cati de bobita, giani si gianine. Creierul tau este prost de aceea tu ca si persoana esti prost, simpla deducere... lasa vorbele cu IQ, minus,... ca ai folosit toate cuvintele din vocabular.
5
4
Ce asteptari aveti de la un popor al carui nivel de educatie si cultura se reduce la Las Fierbinti, un serial care promoveaza mitocania, incultura, lenea si prostia??
12
3
Observ destul de multi incompetenti care ii iau apararea celui care a parcat neregulamentar, am ajuns sa cred ca nici ei nu sunt capabili sa parcheze o masina... Normal ar fi sa ne respectam intre noi, in primul rand respectandu-ne pe noi.
13
1
auzi ma creier de gaina manipulata!ti au spalat securistii de la USR creierul?nu vezi cat aberezi, fa un consult la Carjaliu! toti sunt pesedisti pentru tine? si daca ar fii care e problema?se numeste democratie! sa vedem ce fac imaculatii tai care pareau ca au spor de munca si nu s a msicat nimic! barna a uitat de pensii speciale si fara penali cica dupa pandemie! pana atunci se uita si asta! te pui cu sistemul judiciar?PSD s a pus si uite ce a mai ramas...
2
8
Parcare privata.Sanatate.
2
2
Fara legatura cu subiectul,iar e avarie si RADET nu furnizeaza apa calda si caldura in anumite zone ! Cum o fi sa incasezi lunar 15-20.000 lei si sa anunti avarii in fiecare zi?Sa va stea mancarea in gat de Revelion,nesimtitilor de Mazare,Fagadau,Popa si altii care ati contribuit la situatia asta!Chipurile se asteapta fondurile europene, pentru largirea plajelor v-ati miscat repede! Adunatura de incompetenti si rauvoitori!
15
1
E parcare privata. Nu iti convine, nu te duci. Proprietrii fac ce vor pl lor. Ce plm. e asa greu?
6
8
Asa se, parcheaza oeste tot. E o lipsa de respect fata de ceilaltii paticipanti. La blocuri e mai grav. Suntem o natie idioti, indolenti si muserupisti
18
2
CEI CARE ISCALESC IN NUMELE NU PIERD O OCAZIE SA DEMONSTREZE, ODATA IN PLUS, CIT SUNT DE TIMPITI! URMARITI CE SI CUM SCRIE VIETUITOAREA DE MAI JOS, BATETI IN LEMN, FACETI CITE O CRUCE MARE, SI DIN TOATA INIMA SPUNETI: FEREASCA DUMNEZEU!
6
5
Cum sa ceri civilizatie de la o adunatura de PESEDISTI ANALFABETI, MANELISTI si RETARDATI care compun constanta ? ? ? Vor trece 50 de ani, pana se va schimba ceva in aceasta CLOACA PESEDISTA numita constanta !!!
27
8
In hangarele alea cu aer recirculat prin instalatiii de climatizare cu filtre imbacsite neschimbate de ani de zile nu mai este pericol de COVID ! Ma lasi ! Johhanis sta capra la toate Companiile Multinationale dar cand e vorba de romani e mai catolic decat papa ! Pardon ... evanghelist , sau ce dracu o fi !
21
8

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620