REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

În parcurile din Constanța, au sfârâit grătarele mai ceva ca la Grill Fest. Video

În parcurile din Constanța, au sfârâit grătarele mai ceva ca la Grill Fest. Video

Virgil STOIAN 2 mai 2023 | 00:00 3283

Data de 1 Mai este una așteptată cu nerăbdare peste tot în lume, fiind Ziua Internațională a Muncii. Dacă anul trecut această zi stătea încă sub semnul pandemiei, în acest an lumea a profitat de ridicarea restricțiilor și au luat cu asalt orice petic de iarbă, instalând grătarul aferent acompaniat bineînțeles de muzica adecvată. La Constanța, parcul de la Doraly și cel din Poarta 6 s-au umplut de larmă și fum încă de la primele ore ale dimineții, lumea profitând de ziua liberă pentru relaxare.

in parcurile din Constanta, au sfarait gratarele mai ceva ca la Grill Fest. VideoPoarta 6

Parcul de Doraly, care doar ce a fost finalizat de administrație, s-a dovedit a fi neîncăpător pentru sutele de persoane care au dori să iasă la iarbă verde. Pe ritmuri orientale, și cu grătarele așezare oriunde, fără a ține cont de pericolul de incendiu, oamenii și-au întins păturile pentru o binemeritată zi de odihnă. Câțiva petrecăreți au dat chiar drumul la o horă, bineînțeles pe acorduri orientale.

in parcurile din Constanta, au sfarait gratarele mai ceva ca la Grill Fest. VideoDoraly
Nici parcul de la Poarta 6 nu a dat lipsă de mușterii, avantajul celor de aici fiind grătarele imense amenajat de municipalitate. Singura problemă a fost, se pare, lipsa grillurilor, acestea fiind furate, astfel că fiecare s-a descurcat cum a putut fiind aducându-și de acasă fie improvizând. Cu toate astea, grătare au fost toate ocupate, la un moment dat existând chiar cozi la unele grătare fiecare dorind să rumenească un mic sau o ceafă de porc.
Astfel, s-a mai încheiat un 1 Mai Muncitoresc, cu mici, bere și bineînțeles manele, cu mult fum, bună dispoziție, și toate elementele aferente.

Video Doraly:

Video Poarta 6

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sfârâie grătarele...doar micii de pe grătar laba tristă sau p**a vopsita
1
0
Sa te inghesui pe cateva sute de metri patrati de asa zisa iarba verde ca sa halesti niste mici bot in bot cu niste manelisti retardati! Bag poula in distractia si relaxarea voastra!
6
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește ----> urlis.net/club
0
1
Taxa de "bioxid de carbon" pentru producerea "încălzirii gloabelor" cine o plateste??? TERMOFICAREA????!!!???
7
1
Sa te inghesui pe cateva sute de metri patrati de asa zisa iarba verde ca sa halesti niste mici bot in bot cu niste manelisti retardati! Bag poula in distractia si relaxarea voastra!
16
1
Asta e Romanistan. Popor de t****i.
16
2
Asta este subdezvoltarea celor 33 de ani. Mici, bere și manele la poporul r0mân.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510