REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

În plicurile găsite la femeia jandarm oprită în trafic era cocaină

În plicurile găsite la femeia jandarm oprită în trafic era cocaină

Andreea CONDURACHE 22 noiembrie 2023 | 13:17 1097

În plicurile găsite în poșeta tinerei din jandarmerie, oprită în trafic la un control de rutină, era cocaină, potrivit unor surse din anchetă. Femeia jandarm a fost prinsă cu droguri în poșetă, după ce polițiștii au oprit taxiul în care se afla pentru un control de rutină. Ea plecase de la o petrecere cu iubitul ei.

in plicurile gasite la femeia jandarm oprita in trafic era cocainatânăra prinsă cu droguri

Concret, ea avea în poșetă cinci plicuri cu un praf alb și o hârtie făcută sul despre care se presupunea că era folosită pentru prizarea substanțelor. Analizele de laborator au stabilit că era vorba de cocaină, potrivit unor surse din anchetă.

Ea le-a spus polițiștilor că a primit pliculețele cu praf alb de la o prietenă și nu știa ce se află în ele.

După ce cazul a ajuns în presă, femeia a cerut concediu de odihnă și a dispărut de pe rețelele de socializare. Între timp, șefii au anunțat anchetă internă, iar femeia-jandarm va fi cercetată disciplinar.

Potrivit surselor citate, ea era în atenția colegilor, care o suspectau că ar fi consumat substanțe interzise.

Tânăra este absolventă a Academiei de Poliție din 2022. La scurt timp după ce a intrat în Jandarmerie, a fost desemnată purtător de cuvânt a unității de elită - Brigada Specială, mascații care merg la descinderi și la acțiuni speciale, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati cuminti,poate nu stiati,se turna un nou episod din Clanul!
1
0
Botuxata asta este in stare sa spuna ca ea a fost infiltrata ca sa descopere cine stie ce clienti cu droguri. Hai ca sigur asa ne veti p****i , avand in vedere ca mama si tata sunt cine sunt .
3
0
Dupa botul de ratza , se pare ca este profesionista (in ambele sensuri)! Probabil este o acoperita, care face distributie si care din cand in cand mai se linge si ea pe degete , de miere, pardon de COKA! Nu o sa pateasca nimic, se justifica intr-un fel si poate ajunge mai sus, chiar! Maine , poimaine poti sa o vezi si in Parlamentul Romaniei! Femeiustile astea sunt de pe acum 2000 de ani! Au distrus imperii, cu "armele"lor! Acum s-au perfectionat!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510