REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

În plin sezon estival, Nicu Bucovală reabilitează hotelul Bâlea din Neptun. Video

În plin sezon estival, Nicu Bucovală reabilitează hotelul Bâlea din Neptun. Video

Andreea VLAICU 3 august 2024 | 00:00 379

În 2022, Hotelul Bâlea din Neptun și-a schimbat proprietarul, după ce ani de zile a fost lăsat în paragină de frații Micula. Nicolae Bucovală, vărul lui Nicolae Bucovală, de la Asociația Patronală Mamaia , l-a cumpărat prin firma sa Cupidon SRL din Saturn, care deține hotelul cu același nume din stațiune. Iată că, la mai bine de doi ani de la achiziție, Bucovală s-a apucat de treabă și, în plin sezon estival, hotelul se reabilitează.

in plin sezon estival, Nicu Bucovala reabiliteaza hotelul Balea din Neptun. Video  hotelul Bâlea din Neptun se reabilitează

Hotelul Bâlea din stațiunea Neptun a intrat în renovări! Nicolae Bucovală, vărul lui Nicolae Bucovală de la Asociația Patronală Mama și proprietarul complexului Steaua de Mare din Eforie, dar și al hotelului Tomis din Mamaia, a cumpărat în 2022 hotelul de la frații Ioan și Viorel Micula. La doi ani de la marea achiziție, afaceristul s-a trezit, în plin sezon estival, să-l reabiliteze. La locația complexului hotelier se lucrează de zor, geamurile de la camere au fost schimbate, iar în fața intrării în hotel sunt prezente mai multe blocuri de BCA. Nici în interior nu este o altă atmosferă, în fața recepției se află mai mulți saci de mortar.

in plin sezon estival, Nicu Bucovala reabiliteaza hotelul Balea din Neptun. Video

Ce dacă la hotelurile din apropiere sunt cazați turiști. N-ar trebui să-i deranjeze prea mult zgomotul și praful, nu-i așa?!

Vândut cu aproape 3 milioane de euro

Hotelul Bâlea are șase etaje, o suprafață desfășurată de 9.687 mp, restaurantul de 1.316 mp, terenul aferent hotelului deține o suprafață de 10.057 mp, o curte de 1.426 mp, parcare de 666 mp și o gheretă de 10 mp. Pentru toate acestea, Bucovală a scos din buzunar suma de 2.835.000 euro.

in plin sezon estival, Nicu Bucovala reabiliteaza hotelul Balea din Neptun. Video  raportul vânzării hotelului Bâlea

Video:

Hotelurile fraților Micula, o amintire

În momentele lor de glorie, frații Micula dețineau 12 hoteluri în Mamaia și sudul litoralului, unități cumpărate cu 500.000 de dolari bucata în 2002 de la guvernul PSD și ministrul de atunci al Turismului, Dan Matei Agathon. Totuși, la această dată nu este foarte clar, cel puțin din informațiile publice, câte hoteluri mai au pe litoral controversații frați Micula, aflați într-un război perpetuu cu statul. Afaceriștii executați, pe de-o parte, pentru neplata a peste un miliard de lei taxe și impozite, contestă, pe de altă parte, la instanțele internaționale măsurile autorităților și primesc chiar câștig de cauză în spețe comerciale de sute de milioane de euro. 

in plin sezon estival, Nicu Bucovala reabiliteaza hotelul Balea din Neptun. Video  Ioan și Viorel Micula

Firma noului patron al hotelului, datorii de 15 milioane de lei

În anul fiscal 2023, firma Hotel Cupidon SRL, deținută de Bucovală și cea cu care s-a făcut tranzacția în 2022, a înregistrat o cifră de afaceri de 11 milioane de lei, profit de 1,2 milioane de lei și datorii de 15,6 milioane de lei.

in plin sezon estival, Nicu Bucovala reabiliteaza hotelul Balea din Neptun. Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768