REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
28.6° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

În plină criză economică, Universitatea Ovidius aruncă banii pe scaune cu masaj

În plină criză economică, Universitatea Ovidius aruncă banii pe scaune cu masaj

Mirela PASCAL 28 septembrie 2022 | 00:00 2866

În plină criză economică și într-o perioadă în care toată lumea se gândește la economii, șefii Universității Ovidius din Constanța, condusă de Marcel Iliescu, suferă de confort:  își cumpără scaune cu masaj. Recent, universitatea Ovidius a lansat o achiziție pentru cumpărarea unui scaun directorial cu masaj, pentru care a plătit peste 1500 de lei. Scaun directorial cu 8 puncte de masaj și telecomandă.

Șefii Universității Ovidius din Constanța sunt atât de stresați, încât au nevoie de momente de relaxare, atunci când sunt la birou. Iar un masaj nu strică niciodată nimănui. Așa s-au gândit boșii instituției de învățământ, care au lansat o achiziție pentru cumpărarea unui scaun directorial cu 8 puncte de masaj în zona gât, spate, lombară și coapse. E drept, suma de 1500 nu reprezintă  o avere, însă când toată lumea vorbește despre economii, este strigător la cer că instituția de învățământ își permite luxul de a arunca banii pe masaje.

Precizăm că nu am reușit să aflăm cărei personalități din Ovidius îi este destinat scaunul minune, însă, clar, nu vorbim despre vreo secretară sau șef birou.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Om mai frustrat ca tine n-am vazut in viata mea. Ti s-a spus de nenumarate ori ca esti p*****l si tot cai verzi pe pereti visezi. Te crezi destept. Taci naibi din gura mai ai si tupeu de borfas. Astea sunt achizitii legale si transparente. Nu sunt din spagi mai derbedeule. Tot asa ai ramas nu te-a schimbat nici macar puşcaria.
1
1
Este pentru gruparea de la sediul vechi aflatasun patura Dianei vancea,stere galan a gasit sursa de finantare!
0
0
Numai c***e angajate pe acolo, e una Laura la contabilitate.....se fute in c*r.
4
0
Cei mai proști oameni au terminat la ovidius
6
6
Mirelo iar ti-ai dat in petec.articole mizerabile fara sens.un scaun fara masaj e 1000 de ron.dar e ok.probabil ai capsa pusa ca nu te au primit astia pe acolo si ti au dat mare viteza si plus de asta faptul ca nu ai facut Ovidiusul inca e frustreaza maxim.asa ca le cauti nod in papura
4
5
Diplome. Clienti sunt destui
2
1
ce este asa strigator la cer ? au luat niste scaune .. plm santeti retardati . mP oricum e o umflata sparta in c*r .
6
4

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513