REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

În timp ce duce o viață de lux în Italia, Dragoș Săvulescu este executat de fosta nevastă!

În timp ce duce o viață de lux în Italia, Dragoș Săvulescu este executat de fosta nevastă!

Mirela PASCAL 25 martie 2023 | 00:00 8139

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia și Constanța, își trăiește în continuare viața de lux și lipsită de griji din Italia. În țară, fosta soție, Rodica Ghionea, îl execută silit. La mijloc ar fi vorba despre neplata pensiei de întreținere a copilului celor doi.

in timp ce duce o viata de lux in Italia, Dragos Savulescu este executat de fosta nevasta!

Dragoș Săvulescu este un norocos al sorții, din moment ce partenerii săi de afaceri stau după gratii pentru furturile de zeci de milioane de euro cu terenuri din Mamaia, în timp ce el își vede nestingherit de viață în Italia. În mod cu totul și cu totul ciudat, justiția din peninsulă a modificat sentința din România și, nu numai că a respins cererea de extrădare a afaceristului fugar, dar a transformat condamnarea de 5 ani și 6 luni dictată de România într-una de 2 ani și 5 luni, cu suspendare.

in timp ce duce o viata de lux in Italia, Dragos Savulescu este executat de fosta nevasta!Dragoș Săvulescu

Lăsând la o parte aceste aspecte, pare că Săvulescu are probleme și cu fosta nevastă, stomatologul Rodica Ghionea. Pe 23 martie, judecătorii din București i-au admis frumoasei blonde cererea de încuviinţare a executării silite în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu. Este foarte probabil ca executarea să aibă legătură cu copilul celor doi, o fată de 14 ani, care nu și-ar fi primit pensia alimentară de la fostul sportiv. Precizăm că în urmă cu vreo doi ani, fosta soție a obținut în instanță custodia exclusivă, imediat după condamnarea lui Săvulescu, pe motiv că acesta nu se implică în creșterea copilului și că abia vorbesc.

in timp ce duce o viata de lux in Italia, Dragos Savulescu este executat de fosta nevasta!Rodica Ghionea

De altfel, și judecătorii au constat că, din anul 2017, Săvulescu nu s-a mai interesat de minoră și nu a mai plătit pensie de întreținere.

Am încercăm să aflăm un punct de vedere de la Rodica Ghionea, însă aceasta nu a fost de găsit.

Au divorțat în 2015

În 2005, Dragoş Săvulescu şi Rodica Ghionea au avut parte de o nuntă fabuloasă, care a costat aproximativ 500.000 de euro. Evenimentul a avut loc la Sala Tronului de la Muzeul Naţional de Artă, iar Rodica Ghionea a impresionat pe toată lumea cu superba rochie cu cristale Svarowski, semnată Donatella Versace, ce a costat 10.000 de euro. Cuplul i-a avut ca naşi pe Ilie Năstase şi pe soţia sa de atunci, Amalia În 2009, Dragoş Săvulescu şi Rodica Ghionea au divorţat.

in timp ce duce o viata de lux in Italia, Dragos Savulescu este executat de fosta nevasta!Dragoș Săvulescu și Angela Martini

În prezent, Dragoş Săvulescu este căsătorit cu Angela Martini, fostă Miss Universe. Cei doi şi-au unit destinele în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai intelectuali pe site-ul asta…
1
0
Ar fii bine si noi sa primim totii mafiotii din Italia si sa-i protejam aici pentru o suma consistenta.Asta merita macaronarii...
0
0
Daca Savulescu asta a produs vreun prejudiciu bugetului de stat central sau local normal este ca statul sau primaria sa isi recupereze pani furati de vagabondul asta si dupa aia daca mai ramane ceva sa il execute silit si fosta nevasta,altfel reprezentanti statului in frunte cu judecatori si executori judecatoresti se fac vinovati de complicitate cu infractorul asha se spune in orice tara cate are justitie nu neglijenta,caci daca se spune neglijenta asta inseamna ca eu judecatorul pot sa ma inteleg cu hotul imi iau partea din ce a furat golanul el si lasam statul fara bani care i se cuvin de drept.
4
1
Asta e deja concurs care fura mai mult... Sa ne intrecem in furat. Taganii fura de foamete , p-aia ii intelegi, dar astialalti fura de nebunie nu ca le trebuie atatia bani, fura din rautate ca sa faca rau Romaniei
8
1
Bravo ma fratilor!! S-au gasit pa replykaka SWLA VOPSYTA si GAOAZA NAPARLITA si OPARYTA !! V-ati kautat mult ma pana v-ati gasit??!?? LOLEK&BOLEK
3
2
Ce vrei pwlla vopsita sa meargă în cotețul de la Poarta Albă?.Doar fraieri mai fac parnaie in Ro sa fii sub papucul gardienilor sa îți ia mâncarea din traista și farfurie.
9
2
asta- doar o sageata, nu va uitati la mufa lui, mai bine va interesati cine e in spatele lui, veti avea mari surprize!
13
3
Bravo baaa sparge banii din taxe si impozite in Italia. Noi am ramas cu degetun fund... Baga gagici distractii tot ce vrei...
15
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166