REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

În timp ce primarul face mișcare prin Vivo, sala de sport de 4 milioane de lei de la Cogealac zace în paragină. Video

În timp ce primarul face mișcare prin Vivo, sala de sport de 4 milioane de lei de la Cogealac zace în paragină. Video

Replica API 13 aprilie 2022 | 22:35 5120

La inițiativa fostului primar, Ion Soare, în Comuna Cogealac a fost construită în anul 2008 o sală de sport modernă, cu bani obținuți printr-un program guvernamental. De la acel moment și până în prezent, sala localizată la intrare în comună zace în paragină... În timp ce primarul Cati Hristu face mișcare, aproape zilnic, prin Vivo. Este cunoscut faptul că îi place să-și savureze cafeaua și să-și pune ordine în gânduri la una din terasele mall-ului.

La intrare în comuna constănțeană Cogealac, pe partea stângă, zace în paragină o bază sportive, pentru care autoritățile locale au primit bani de la Guvern. Sala de Sport din Cogealac a fost construită în anul 2008, singura investiție majoră fiind construirea acesteia. A funcționat doar pentru puțin timp, distanța dintre școală și sală fiind destul de mare și grea de parcurs pentru elevi.

Fațada este scorojită, lăsată în paragină și distrusă de infiltrațiile de apă, descrie dezastrul din interiorul imobilului. Pereţii sunt găuriţi, chiuvete sparte, vestiare vandalizate şi uşi distruse, spun locuitorii din Cogealac.

Dar, ce contează că elevii nu pot beneficia de sala de sport, important este că alesul șef are unde să facă mișcare: în Vivo, la terase... singur sau cu prietenii.

De altfel, reporterii Replica l-au surprins pe Hristu de câteva ori la una din terasele centrului comercial, savurându-și cafea de unul singur, dar și cu prietenii, punând țara la cale.

Peste 4 milioane de lei au fost băgate în sala de sport

Vă reamintim că, în 2008, primăria comunei Cogealac, administrată de Ion Soare, a primit 4 milioane de lei pentru ridicarea acestei săli cu 150 de locuri, iar banii au fost daţi de Compania Naţională de Investiţii, în cadrul unui proiect naţional conceput de Guvernul Năstase în 2002. Lucrările de la Cogealac au fost finalizate, dar sala de sport nu-şi găseşte utilitatea. Nici măcar elevii nu o folosesc, fiind vorba despre o distanță mult prea mare între sala de sport și școală.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sala de sport a fost un altfel de miscare
0
0
Haoleu. Cu sala de sport a luat din pasunea unde isi plimba turmele de oi Papu Congelatu.
0
0
omu asta nu a fost si pe la sala de sport rahova sau poarta alba?
0
1
Nu mai dati ma in Cati .ce poate sa faca omu in 2ani de mandat? de macavei nu zice nimeni ca in 8 ani a pus pe chituci primaria si comuna....
1
0
Teadarle ti face spaga luatum?
1
0
Chematu chinezii sa va construiasca orasul si judetul.nu sunteti buni de nimic
2
0
... cipanilor din Codzealacu !
1
0
Pai cred ca locuieste la Vivo ca sta zilnic acolo de 5 ani
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768