REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
18.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

În trenul BUCUREȘTI - CONSTANȚA, GÂNDACII merg la CLASA I! Video

În trenul BUCUREȘTI - CONSTANȚA, GÂNDACII merg la CLASA I! Video

Replica API 21 decembrie 2021 | 00:36 2664

Căile Ferate Române s-a confruntat întotdeauna cu probleme. Fie că e vorba de întârzierile de zeci de ore, fie că e prea cald vara și frig iarna, cei care merg cu trenul au fost întotdeauna nemulțumiți. Este și cazul unui grup de studenți din Constanța care a avut neinspirata idee să se întoarcă în oraș, în seara de 19 decembrie, cu trenul IR 1683 București Nord – Constanța. O parte dintre ei, pentru că nu mai existau locuri la clasa a II-a au fost nevoiți să dea un ban în plus și să achiziționeze bilete la clasa I-a. Aceștia aveau să regrete acest lucru imediat ce au intrat în vagon, fiind întâmpinați de câțiva gândaci care se plimbau tacticoși. ”Atunci când călătorești cu trenul în România, igiena este un lux” a declarat o studentă din trenul minune, pentru Replica de Constanța.

Cu toate că prețul este unul destul de piperat, condițiile oferite de un vagon de clasa I-a de CFR sunt unele infecte.

Băi murdare, praf peste tot, gândacii mișună în voie acesta este peisajul care te întâmpină când intri în vagon, conform spuselor celor care au fost nevoiți să călătorească în aceste condiții.

Am ajuns să cheltui pe bilete aproape la fel de mult cât am cheltuit pe cazare

”Ajunsă în Gara de Nord din București, am aflat că nu mai sunt locuri la clasa 2, așa că am fost nevoită să cumpăr bilet la clasa 1. Când te gândești la clasa 1, te gândești automat la niște condiții mai avantajoase, însă aici nu a fost cazul. Pe lângă zgomotul insuportabil pe care nici măcar căștile cu muzica dată la maximum nu îl puteau acoperi, puteam vedea gândaci la orice pas, iar băile erau atât de dezgustătoare încât nu puteai să intri în ele.

Trei trenuri am schimbat pentru a ajunge din Câmpulung în Constanța, așadar am ajuns să cheltui pe bilete aproape la fel de mult cât am cheltuit pe cazare. Atunci când călătorești cu trenul în România, igiena este un lux.” a declarat pentru Replica de Constanța, una dintre studentele confruntate cu situația din vagonul de clasa I.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu banii de la nasi poate reusiti sa faceti reparatii ! Au nasii mai multi bani decat au directorii la un loc !
4
0
articol la comanda dupa greva de ieri scris de slugile de la replica!!
2
2
Cand platiti ca sa calatoriti la cls 1 sa stiti ca platiti ca sa calatoriti in rand cu lumea buna, acarii si ciocanarii cfr ului fiind majoritarii acesteia, total nederanjati de controlori, care ar tb sa ii trimita la cls a 2 a, acolo unde ar avea "dreptul" sa calatoreasca.
2
1
Bani stiti sa cereti dar fara implicare si fara respect pentru calatori
9
1
care stau la mocangeala sau reducere.
5
10
Doar amarastenii mai circula cu trenu...sau cei care au gatul palnie de aur adica betivi si nu sunt in stare sa isi cumpere o masina sau nu ii duce mintea sa dobandeasca un permis de conducere.
4
22

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303