REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
26.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

În urma campaniei umanitare REPLICA, familia rămasă pe drumuri are o CASĂ. VIDEO!

În urma campaniei umanitare REPLICA, familia rămasă pe drumuri are o CASĂ. VIDEO!

Replica API 13 aprilie 2020 | 20:47 5085

Familia cu cei patru copii, rămasă fără un acoperiş deasupra capului, după ce proprietarul casei în care locuia a dat-o afară pentru că nu şi-a mai permis să plătească chiria, a primit o casă.

Cu sprijinul ziarului Replica, au o casă!

Capul familiei, Laurenţiu Stanciu, ospătar de meserie, a rămas fără loc de muncă, după criza provocată de noul coronavirus. Cu sprijinul ziarului Replica, care a făcut cazul public, oameni cu suflet mare s-au mobilizat şi le-au întins o mână de ajutor.

Au primit alimente, electrocasnice, jucării pentru cei mici, hăinuţe, biciclete, bani dar, ce e mai important, au primit o casă

Laurenţiu şi Mihaela Stanciu au dorit să mulţumească public celor care i-au ajutat, să transmită şi un mesaj celor care l-au criticat dar, în acelaşi timp, au dorit să arate tuturor noua lor casă. „Mulţumim din suflet pentru sprijinul acordat! Ne-au ajutat foarte multe persoane, le mulţumim tuturor care ne-au ajutat să ieşim din această problemă. Ne simţim foarte bine în noua casă de la Agigea, este foarte frumos”, a spus Laurenţiu Stanciu.

„Am mai primit o garsonieră pe termen nelimitat. Am mulţumit, dar am şi refuzat. Nu e vorba că suntem pretenţioşi, dar e vorba de patru copii, avem nevoie de spaţiu. Am primit şi la Fântânele o casă, era bătrânească, dar trebuia să investesc mulţi bani acolo, tavanul putea să cadă pe noi. Plătim 200 de euro pe lună, am plătit şi avans. Prefer să plătesc 200 de euro, dar să avem condiţii pentru copii, să aibă loc de joacă, să fie în siguranţă. După ce aţi publicat articolul, au sărit foarte multe persoane să ne ajute.”, a mai spus capul familiei.

Mai multe în materialele video de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce legatura are ce-am spus eu cu zici tu bai analfabetule? Te bagi ca musca in lapte in loc sa-ti vezi de treaba ta!
0
0
Bai fan de rahat ce esti. Da tu leai dat acelor copii macar o bomboana de te bagi in seama ca un impertinent. Iai ajutat ru cu ceva ,le ai oferit ceva de sari de fund in sus.
1
3
Bai jurnalisti de rahat ati sters comentarii la greu la aceasta stire!!! Va deranjeaza asa de tare adevarul? Nu este normal ca inainte de a incepe sa ''torni'' copii pe banda rulanta sa incerci sa ai o situatie stabila care sa-ti permita intretinerea unei familii? M-am saturat de asa zise drame de astea! Vai saracii au nu stiu cati copii si n-au cu ce sa-i creasca......sau unde sa stea! Pai i-am pus eu sa faca atatia copii?
5
3
D-zeu spune sa faci copii, dar nu zice cati. asta ramane dupa filotimia omului.
2
1
o familie frumoasa, copii frumosi, sa traiti fericiti si multa sanatate !
4
2
De bucurie ca s-au mutat in casa noua,sa o puna de mamaliga si sa mai faca unul!Si-au pus mintea cu sexul si au umplut cartierul de copii.O vorba din batrani spune sa pui raul in fata,intotdeauna!Cam iresponsabili,tinand cont de vremurile pe care le traim,cu sau fara coronavirus.
5
2
bv replica! stergeti comentariile care nu va convin! de ce? nu vreti sa se stie ca ati ajutat un dependent de jocuri de noroc?? de ce nu va asumati ca ati dat-o in bara de data asta?
9
1
bai Laure , ar cam fi cazul de acum sa incepi sa folosesti si tu un prezervativ
17
1
Felicitari celor cu suflet mare care le-au pus la dispozitie casa!Cei de la Replica au mai adaugat un articol pentru a face cunoscut cazul.Era meritul lor daca le achita chiria macar pe 6 luni.Asa ca mai putine felicitari Replica !
5
5
FELICITARI REPLICA!!!
8
5
Felicitari tuturor persoanelor care au ajutat aceasta familie.
26
2
Deci au primit un loc unde sa stea in chirie, frumos gest!
20
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016