REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Încă o acțiune a polițiștilor locali în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu

Încă o acțiune a polițiștilor locali în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu

Replica API 6 decembrie 2019 | 03:12 548

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu reprezentanți ai Direcței Generale de Asistență Socială au desfășurat, joi, 5 decembrie, o acțiune de identificare a locuințelor improvizate și a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu.

Persoanele identificate au beneficiat de consiliere și sprijin din partea reprezentanților instituțiilor implicate. Menționăm că nu este prima acțiune de acest fel și că cele mai multe persoane care locuiau acolo au primit locuințe sociale în cartierul Henri Coandă. Totodată, joi a avut loc și o acțiune de igienizare a domeniului public. În acest sens, echipele firmei de salubrizare au înlăturate toate materialele care creau premisele unor focare de infecție, a înmulțirii rozătoarelor și răspândirii de boli. Direcția Generală Poliția Locală Constanța anunță că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala ! desfiintati politia locala !
1
0
Actiune a gardienilor publici , ma repet a suta oara , astia sunt gardieni publici . Politia este una singura !
6
0
in muntii tatra multi din armata romana care il parasise pe neamt au luptat impotriva lui in obiele,vorbesc de ww2,era frig,foarte frig,se aplica metoda sovietica,un plutonier adjutant din pecineaga a fost impuscat pentru ca a avut lipsa cateva pachete de tigari
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510