REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Încă o stație de autobuz vandalizată în Constanța. Video

Încă o stație de autobuz vandalizată în Constanța. Video

Victor ROTARU 17 iunie 2023 | 00:00 2712

Noile stații de autobuz au început să fie montate în vara anului trecut, prima fiind pusă pe 17 august 2022, în zona Dacia. Încă de la apariția refugiilor în spațiile destinate, acestea au născut controverse, fiind foarte discutat subiectul legat de prețul mare care a fost achitat de către municipalitate, o singură stație fiind evaluată la 70.000  de lei. Cu toate că prețul este unul destul de piperat, acestea sunt construite din materiale ce rezistă la coroziunii însă, nu și la cei care sunt puși pe făcut rele. Joi, 15 iunie, stația de autobuz de lângă liceul Teoretic „Lucian Blaga” a fost vandalizată, geamul lateral al acesteia fiind spart.

inca o statie de autobuz vandalizata in Constanta. Video

Încă de la montarea primei stații de autobuz acestea au început să nască controverse, atât legate de aspectul primei stații care era greșit montată, dar mai ales al prețului piperat pe care municipalitatea l-a achitat pentru acestea. Firma care s-a ocupat de montarea acestora este Belmar Prod, valoarea contractului fiind de 8.885.750 lei fără TVA, o singură stație ajungând la 14 mii de euro.

inca o statie de autobuz vandalizata in Constanta. Video

Cu toate că valoarea acestora a fost o temă de discuție intens purtată de constănțeni, se pare că în fond, acestea merită banii plătiți de municipalitate. În schimb, dacă acestea nu pot fi puse la pământ de către rugină, vor fi distruse de către cetățenii cu rele intenții. Astfel, joi, 15 iunie, stația de autobuz din fața liceului Teoretic „Lucian Blaga” a fost vandalizată, geamul lateral fiind spart. Un astfel de episod a mai avut loc și la începutul lunii martie a anului curent, când panoul publicitar al unei stații de autobuz de pe strada Soveja a fost vandalizat de către un cetățean, tot filmul întâmplării fiind atunci surprins de camerele de supraveghere din zona stațiilor de autobuz.  

Video:

Update:

Se pare că fenomenul vandalizării stațiilor de autobuz se extinde. Sâmbătă, 17 iunie, banca din stația de autobuz de la „Tomis 3” a fost ruptă, cu toate că are doar câteva luni de când a fost montată. 

inca o statie de autobuz vandalizata in Constanta. Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui să se introduca ca materie obligatorie încă din clasa întâi etica si morala și conduită deoarece degeaba primarul caută să realizeze ceva ,să schimbe fața orașului dacă maimuțele ,tot mai multe în urma strică .....Nu înteleg cum unele dale puse recent deja sunt stropite de tot felul de lichide ,coca-cola sucuri de tot felul etc ,rahați ...Degeaba vă impopoțonati maimuțelor să păreți doamne daca copiii nu-i educați si ii invătați să fie nesimțiti ca și voi .Ar trebui părinții care iși duc copiii răciti la locurile de joaca pentru copii sa fie amendati ca răspândesc virușii cu bună știintă E greu să fiți oameni și să pastrați igiena și c*rătenia.
4
1
...pentru ca va incapatanati sa montati camere in tot orasul....!
0
3
Ati vrut sa civilizati ciobanii din Constanta?! Nu merita!!! Sunt prea imbecili!
5
1
Asta a fost rotofeiul de Mocea!Se baga in afaceri cu statii acum
0
0
Sigur a fost Cioroii borate de t****i copii derbedei astfel cine a facut asta?
5
0
Eu cred ca e mana tot a alora care le-au montat, ka sa mai shuga ceva de la primarie pe reparatii, nu ati inteles!
3
5
Asa administratie, asa cetateni!
9
1
poarta 6, carteri de aciuati de prin moldova, vestul salbatic!
9
3
Si politia locala ce pazeste?? Babele vanzatoare de patrujel?? Ar trebui rasi de pe fata pamantului 3/4 din bugetari, incepand cu aceasta politie locala care sta la plaja terminand cu profesorasii care nu fac absolut nimic la clasa dar si-au dublat salariile... Mooooie cu mult kkt la toti bugetarii!
11
6
Cetateni cu bun simt exista,insa destul de putini. In plus,tineretul nu prea are modele pozitive si nici dorinta de a se comporta civilizat,asta pentru ei fiind echivalent cu lipsa de divertisment,de ceva ,,cool'' A fi natarau si ghiolban e firesc si daca cumva te dai de gol ca gandesti sanatos,esti in pericol de multe lucruri negative. Inca nu am ajuns la poalele civilizatiei.
10
0
Lasa bre ca si in Germania e la fel. Diferenta e ca la ora 8 era o statie de tramvai vandalizata, geamuri sparte, incendiata si la ora 17 cand am trecut inapoi, totul era ca nou
4
1
r*mânia educata!!!
7
0
Banii sau munca in folosul comunitatii de contravaloarea prostiei lui. SIMPLU.
13
0
puneti cosuri de gunoi in/langa statiile de autobuz . multe statii sunt pline de sticle si mucuri de tigari pentru ca multi cetateni le confunda cu terasele de cartier . montati afise cu interzicerea fumatului si a consumului de bauturi in aceste statii plus cuantum de amenzi pentru incalcarea regulilor de pastrare in conditii de buna functionare a statiilor . aplicati legislatia ue si terminati cu balcanismul local .
14
0
hai bre, e ghetto acolo, este impresionant ca a rezistat si atata.
8
2
Poarta 6, ce pretenții să mai ai!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510