REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
18.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Încă o ȚEAPĂ marca PROFI: un PREȚ la RAFT, altul pe BON!

Încă o ȚEAPĂ marca PROFI: un PREȚ la RAFT, altul pe BON!

Replica API 12 noiembrie 2021 | 09:31 3714

Nu sunt puține cazurile în care, în mai toate magazinele, clienții au avut parte de surprize neplăcute ca prețul de la raft să fie altul față de prețul de pe bon. Se întâmplă destul de des și asta pentru că prețurile suferă modificări în sistem, iar la raft nu sunt schimbare în timp util. Astfel, cumpărătorii se pot trezi cu surprize pe bonul fiscal. Asta a pățit și un constănțean care a achiziționat produse dintr-un lanț de magazine Profi, iar socoteala din magazin nu s-a potrivit cu cea de la casă.

Tot mai mulți constănțeni se plâng că sunt înșelați în supermarketurile din oraș. Un astfel de caz i s-a întâmplat și unui bărbat care a achiziționat mai multe sticle de ulei, ce păreau a fi la ofertă. Doar că, adevărata surpriză a avut-o acasă, atunci când a descoperit că a fost jecmănit.

Evenimentul s-a petrecut în cursul lunii noiembrie, în supermarketul Profi de pe strada Verona, numărul 4, din municipiul Constanța. Bărbatul a cumpărat ulei, care avea prețul la ofertă de 6,49 lei, iar în momentul în care a ajuns acasă a observat că prețul de la raft nu se pupă cu cel de pe bon. Astfel, pe bon prețul era, de fapt, 6,99 lei. ,,La raft aparte un preț, iar la casă este un altul. Zi de zi, marile magazine profită de naivitatea oamenilor.

Nu a fost o diferență enormă, dar puțin de la mine, puțin de la altul și uite așa se fac banii. Poate pentru mine nu este o sumă mare, dar pentru alte persoane este uriașă.”, a declarat un constănțean.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am cumpărat de la profi alimente și în loc sa mi se ia de pe card 62 lei mia luat de 3 ori 62 ,ce pot fa ce
0
0
Conform legii aceasta fapta este penala.
6
1
am patit si eu, anul trecut la mandarie, vazusem reclama la tv si m-am dus la PROFI sa cumpar, si am constatat acasa ca platisem dublu, m-am dus inapoi, aveam bonul, au recunoscut, si au spus ca nu schimbasera setarea acolo la cantar unde apesi cand iti da eticheta cu pretul.Hotia asta o fac cei din magazin nu PROFI
5
1
Sunt patit si eu la profi legat de acest fapt dar am avut unul si mai grav. Aveam card la ei si dupa ce am strins suma maxima admisa m-am prezentat la casa de marcat si i-am cerut casierei sa utilizeze suma de pe card dar chipurile cica a verificat si nu aveam nici o suma. Am facut sewsizare la conducerea societatii si mi-au comunicat ca o sa verifice pe camerele de supraveghere si imi vor comunica raspunsul, raspuns pe care nu l-am primit niciodata chiar daca au trecut citiva ani. Toti sunt niste hoti.
7
1
Am patit si eu la inceputul lunii nov la acelasi magazin. Am cumparat ceva, un pret la raft. La casa alt pret. Era a n a oara cand se intampla. I am zis vanzatoarei sa verif pretul la raft, facusem si poza cu tel pretului. A mers a verificat, ca nu a fost schimbat pretul. Acela era pretul pana pe 11 octombrie. Si noi fiind in nov, am intrebat o dc fac angajari, dansa, de ce? Zic..sa ma angajez sa schimb naibii preturile
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303