REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Încă trei jucătoare de polo pe apă, depistate pozitiv la COVID, înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris

Încă trei jucătoare de polo pe apă, depistate pozitiv la COVID, înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris

A.F. 25 iulie 2024 | 00:00 312

Încă trei jucătoare australiene de polo pe apă au fost depistate pozitiv la COVID înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, a declarat miercuri Anna Meares, șefa echipei olimpice a țării, ridicând la cinci numărul total de cazuri confirmate în cadrul echipei, potrivit Mediafax.

inca trei jucatoare de polo pe apa, depistate pozitiv la COVID, inaintea Jocurilor Olimpice de la Paris

Două jucătoare au fost testate pozitiv marți. Meares a adăugat că sunt cazuri doar în echipa de polo pe apă.

„Au fost cinci sportivi în total care au fost testați pozitiv", a declarat Meares într-o conferință de presă, citată de Reuters.

„Există antrenament în această după-amiază. Și din nou, dacă acești cinci sportivi se simt suficient de bine pentru a se antrena, o vor face și urmează toate protocoalele pe care le avem. Pot confirma că întreaga echipă de polo pe apă a fost testată, de asemenea.

„Ei și-au purtat măștile, se izolează de ceilalți membri ai echipei atunci când nu se antrenează, nu merg în zonele aglomerat, cum ar fi sala de sport și sala de forță și, în general, avem protocolul nostru privind bolile respiratorii în vigoare."

Meares a adăugat că Comitetul Olimpic Australian a încurajat sportivii să se testeze pentru COVID dacă nu se simt bine.

„Tratăm COVID la fel ca orice altă boală respiratorie, dar vrem să ne asigurăm că protocoalele noastre funcționează la fel de bine, iar tratarea acestor boli și minimizarea lor este o parte integrantă a participării la Jocurile Olimpice", a declarat Meares.

Competiția de polo pe apă de la Paris va avea loc în perioada 27 iulie - 11 august la Centrul Acvatic din Paris și la Arena La Defense din Paris.

Paris 2024 se dorește a fi prima Olimpiadă de vară post-pandemică, după ce Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, amânate cu un an din cauza COVID, s-au desfășurat în mare parte fără spectatori.

Guvernul francez și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) au declarat că a existat doar o creștere moderată a cazurilor de COVID în țară, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365