REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Încă un atac la adresa Eurovision: o cântăreață de la noi face acuzații dure: ”Să-mi fie cu iertare...”

Încă un atac la adresa Eurovision: o cântăreață de la noi face acuzații dure: ”Să-mi fie cu iertare...”

Valentina CAMARA 16 februarie 2023 | 00:00 546

Încă un atac dur la adresa Eurovision! O cântăreață de la noi din țară a dat cărțile pe față și, mai mult decât atât, a cerut demisia organizatorilor concursului Eurovision, spunând că în interior există anumite ”jocuri”. De asemenea, Jessie Baneș, căci despre ea este vorba, a mărturisit că nici concurenții de anii trecuți, WRS și Roxen, nu stau tocmai bine, culmea, la capitolul... muzică!

inca un atac la adresa Eurovision: o cantareata de la noi face acuzatii dure: ”Sa-mi fie cu iertare...”Jessie Baneș

Theodor Andrei, un tânăr în vârstă de 19 ani, va reprezenta țara noastră la Eurovision anul acesta. După ce s-a aflat numele reprezentantului României, tot mai multe persoane publice au răbufnit în mediul online.

Încă un atac la adresa Eurovision

Printre ele se numără și Jessie Baneș, care, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, a dezvăluit că participantul de anul acesta s-a pregătit și are un moment decent, față de cei din anii trecuți.

Jessie Baneș a explicat că a fost înțeleasă greșit și că nu condamnă alegerea reprezentantului României de anul acesta la Eurovision, ci a subliniat faptul că din 19 milioane de români doar 5.000 de persoane au votat.

Pe de altă parte, cântăreața face acuzații dure la adresa organizatorilor concursului Eurovision, cerând demisia acestora.

”Mulți au înțeles că eu m-am luat de participantul de anul acesta. Nu e adevărat. Nu știu de ce s-a înțeles treaba asta. Anul acesta, în care a venit un artist cu o melodie cât de cât decentă, se vede clar că băiatul s-a pregătit, pe lângă ce experimente am avut anul trecut, cei de la TVR și-au bătut joc ani la rând de acest concurs. Au ajuns să voteze 5.000 de persoane pentru câștigător. Nu e vreo strălucire, dar l-au votat doar 5.000 de oameni, ăsta e rezultatul la ce a făcut TVR an de an. Au trimis numai ce artiști au vrut ei, anul trecut, să-mi fie cu iertare, dar băiatul ăla era dansator. E strigător la cer! Acum doi ani au trimis-o pe Roxen, care era clar un experiment, al casei de discuri, au vrut ei să promoveze un artist newcomer, dar a făcut praf show-ul. După toate rateurile astea, lumea nu mai are încredere. Populația din România nu mai urmărește concursul ăsta. 0,02% din populația României a ajuns să voteze anul acesta la Eurovision”, a declarat, în exclusivitate, Jessie Baneș.

Jessie Baneș, acuzații dure

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre participanții din anii trecuți de la Eurovision, Roxen și WRS. A subliniat faptul că WRS este, la bază, dansator, dar și faptul că Roxen nu are experiență, fiind un artist la început.

În plus, Jessie Baneș a povestit că ani la rând, România ar fi putut trimite artiști experimentați la Eurovision, mărturisind că fondurile alocate de Guvern pentru acest concurs ar fi putut fi folosite pentru show-uri spectaculoase, care să ajute țara noastră să ajungă pe primele locuri în clasamentul de la Eurovision.

 ”Artiștii mari au tratat cu seriozitate concursul, până într-un punct. Anul acesta a fost singurul an în care, cel puțin între finaliști, nu a fost niciun artist mare. Nici măcar nu se mai înscriu artiștii mari. Cum a mai fost Feli, sau Mihai Trăistariu, Luminița Anghel, au participat de-a lungul anilor, dar acum nu mai vrea nimeni. Toată lumea știe de jocurile care se dau în interior, este evident. Ani la rând nu am trimis artiști experimentați, ci pe cine a vrut TVR-ul. Cine își mai bate capul să investească bani pentru a face show... toată lumea a zis pas. Sunt chiar foarte nervoasă, jumătate de milion de euro Guvernul dă pentru concursul ăsta, ca să se întâmple ceva frumos în țara asta și ghici ce, TVR pur și simplu își bate joc de banii românilor. Sunt bani din buzunarele tuturor românilor... Să fim serioși, fac ce vor cu banii, că nu îi întreabă nimeni, de asta cer demisia organizatorilor, pentru că ce fac ei acolo este strigător la cer”, a adăugat cântăreața.

Așadar, la scurt timp după ce Theodor Andrei a câştigat Selecția Națională Eurovision 2023, mai mulți artiști de la noi au răbufnit. Anul acesta, concursul va avea loc la Liverpool, în Marea Britanie, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303