REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
15.3° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Încă un individ care vindea DROGURI la Cernavodă, prins de polițiști!

Încă un individ care vindea DROGURI la Cernavodă, prins de polițiști!

Replica API 11 februarie 2020 | 00:00 453

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 10 februarie a.c., au depistat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acesta a fost introdus în penitenciarul Poarta Albă. Este vorba despre Ismail Aidar Selvis.

Amintim că zeci de elevi din Cernavodă și Constanța au ajuns victimele traficanţilor de droguri care vindeau substanțe cu efecte psihoactive inclusiv pe scările Liceului Axiopolis din localitate. 10 lei! Consumatorii ajungeau să plătească mii de lei pe lună pentru a-şi satisface nevoile. În 2018, poliţiştii au destructurat o mega reţea, o „afacere” de familie. Zeci de persoane de etnie turcă au constituit un grup infracţional organizat, grupare ce acţiona atâta pe raza oraşului Constanţa, cât şi la Cernavodă, Feteşti, Călăraşi, dar şi în Penitenciarul Poarta Albă. Cu toţii au ajuns joi, 5 februarie, după gratii, fiind condamnați definitiv. Pentru prinderea membrilor grupării, procurorii au ”introdus” pe fir doi agenți sub acoperire, care au filmat și înregistrat acțiunile traficanților.

Citește și:

Afacere de familie: Rețeaua trafica droguri pe scările liceului din Cernavodă, dar și în Constanța!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati pe binga pe toti scalvii din oras gen pesti lefterica piron hoti violatori si moldoveni bucatica care vinde droguri bara bara cu politia corupta emil nicolae
13
2
Bai prindeti pe capii mari gen bucatica si altii ce dracu va laudati cu toate peticele de la sac
8
1
Vasile voicu de la Gety care face manevre cu motorina de la vapoare pe sleau, tone intregi, nu.l mai vede nimeni??? Are fiatul ala nou cu cabina rosie cu care cara motorina si o duce la masa acasa, in garaj. Verificati ca are bidoane intregi de motorina un garaj. Verificati.l ca se bucura la tips.ul clientului, si in loc sa i-l dea lui alde parmac, il baga in buzunar!
16
0
Dar popoviciu care tine tira la mafioti cand il arestati? A bagato pe norsa la priMarie megidia si pe prostu de fisu care nu a luat la barou.
5
2
Dupa cum zic si in titlu , fumati lume fumati iarba , nu va mai drogati cu sobolan , iarba e buna se vinde ca in piata tot orasul la orice ora vreti fumati ca e bine sa va rupeti capu pe iarba dar nu sobolan
0
2
si eu dorm noaptea. ziua sunt sofer la danautocond.
6
2
Eu port pantaloni de la nevasta, am un mers de poponar, am vandut si vand in continuare motorina de la utilajele lui Gety,,locala doarme in bocanci,mai bine ii desfiintati! Nevasta-mea ar face si ea videochat,da la cat e de urata o suge lui Nelutu pe resturile de mancare care raman la Hollywood!
7
3
acatrinei - drogatul condamnat penal de la aeroport.
2
2
Despre cine este vorba in articol
6
0
Tie ce ti-a facut mah, ti-a luat carnetul sau te-a futut in cur si nu te-a mai sunat?
8
3
vreau sa stiu si eu care din cei ca-si doresc primaria vin cu propuneri pentru rezolvarea acestei probleme?si tot intreb :ce fac autoritatile,ce fac parintii?
10
3

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817