REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.1° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Încă un pas pentru amenajarea unui parc în locul fostului sediu RAR! Video

Încă un pas pentru amenajarea unui parc în locul fostului sediu RAR! Video

Cristina BĂRBUCEANU 26 noiembrie 2022 | 00:00 1986

Tot mai multe parcuri se reabilitează sau se construiesc în Constanța. Un nou parc va fi amenajat și în locul fostului sediu al Registrului Auto Român din oraș, de pe strada Eliberării, nr. 46, sector II Troleibuze, dat fiind faptul că instituția a fost somată de către conducerea orașului să își mute sediul; în prezent, sediul RAR se află în Agigea. Că pe strada Eliberării se va face un parc a anunțat chiar city-manager-ul, Felicia Ovanesian. Astfel, în cursul zilei de vineri, 25 noiembrie a.c., a fost eliberat un certificat de urbanism ce prevede desființarea construcțiilor existente de pe terenul viitorului parc.

Un nou parc în Constanța, aproape un vis împlinit pentru conducerea orașului

Constanța începe să se axeze pe spații verzi. Tot mai multe parcuri vor fi reabilitate sau construite în oraș, spre bucuria locuitorilor. Un astfel de parc se va ridica și pe strada Eliberării, nr. 46, sector II Troleibuze, în locul Registrului Auto Român, acesta fiind somat de către conducerea orașului să se mute în altă locație; în prezent, sediul RAR se află în Agigea.

În scopul ridicării parcului pe locul fostului RAR din Constanța s-a mai făcut un pas, deoarece a fost eliberat certificatul de urbanism, iar construcțiile existente se află în plin proces de desființare.

Felicia Ovanesian a dat sfoară-n țară că în loc de RAR va fi un parc

La începutul anului trecut, city-manager-ul Constanței, Felicia Ovanesian, a declarat: „Facem un parc! Relocăm RAR-ul într-o zonă adecvată activității, reducem în consecința traficul, mai ales cel greu, absolut incompatibil cu zona locuințelor colective! Recuperăm terenul și îl transformăm în parc, pentru uzul cetățenilor atât de greu încercați de activitatea RAR în zonă! Nițică răbdare, să se aprobe bugetul și dăm drumul la proiect!“.

În plus, terenul de pe strada Eliberării, nr. 46 urmează să fie inclus în Registrul Spațiilor Verzi, după ce i se va schimba destinația. Rămâne de văzut când va începe construcția acestui parc, atât de mediatizat.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar, sa va tineti de cuvant... Nu stiu de ce, dar sunt sceptic , parca si vad acolo ...cateva blocuri !
2
1
Bravo, ma inclin
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513