REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Încă un turist mort în Grecia după ce a plecat singur într-o drumeție

Încă un turist mort în Grecia după ce a plecat singur într-o drumeție

Andreea VLAICU 26 iunie 2024 | 00:00 476

Un turist din Germania a murit pe insula Creta după ce a plecat într-o excursie, anunță presa din Grecia, citată de agenÈ›iile internaÈ›ionale.

inca un turist mort in Grecia dupa ce a plecat singur intr-o drumetie

Bărbatul în vârstă de 67 de ani plecase duminică dimineaÈ›a din satul Omalos, situat pe un platou în districtul regional Chania. DestinaÈ›ia sa era satul de pescari Sougia, aflat la peste 30 de kilometri distanță.

Este probabil că el s-a rătăcit È™i a luat-o pe un drum greÈ™it, a anunÈ›at, luni, postul public de radio ÅŸi televiziune din Grecia, ERT, citând autoritățile.

Al È™aselea turist mort pe caniculă în ultimele săptămâni

SoÈ›ia turistului a raportat dispariÈ›ia duminică după-amiază. Potrivit relatărilor din presă, bărbatul o sunase anterior ÅŸi îi spusese că nu se simte bine. Cadavrul a fost găsit într-o râpă din apropierea plajei Sentoni, pe o potecă spre defileul Trypti.

Pompierii au localizat corpul neînsufleÈ›it după ce au detectat semnalul de la telefonul mobil. Acesta este al È™aselea caz în care un turist moare în Grecia, în ultimele săptămâni, după ce a pornit pe cont propriu într-o excursie.

Alte trei persoane sunt date dispărute de peste o săptămână după ce au plecat în drumeÈ›ii.

Autoritățile ÅŸi localnicii îi avertizează pe turiÈ™tii străini să nu ignore pericolul reprezentat de canicula epuizantă, mai ales la orele amiezii, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --> use.my/arctrum
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016