REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Incendiu de proporții în Craiova. Cinci blocuri, cuprinse de flăcări

Incendiu de proporții în Craiova. Cinci blocuri, cuprinse de flăcări

Ana Maria LIPAN 7 septembrie 2023 | 09:43 702

Un incendiu violent a izbucnit joi dimineață într-un bloc din Craiova și s-a extins la blocurile din apropiere. Oamenii i-au agresat pe pompierii veniți la intervenție. La fața locului au venit polițiști și jandarmi.

Incendiu de proportii in Craiova. Cinci blocuri, cuprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la mansarda unui bloc din cel mai populat cartier al Craiovei, Craiovița Nouă. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD pentru localizarea și stingerea incendiului. ISU Dolj precizează că deocamdată nu sunt victime, o singură persoană suferind un atac de panică.

Incendiu de proportii in Craiova. Cinci blocuri, cuprinse de flacari

Update: Incendiul s-a extins la cinci blocuri.

Situația a degenerat, oamenii au devenit violenți. Locatarii din blocurile evacuate i-au agresat pe pompieri, iar un bărbat l-a lovit cu palmele pe purtătorul de cuvânt al ISU. Oamenii le-au smuls pompierilor din mâini furtunurile cu care urmau să stingă incendiul. La fața locului au venit polițiști.

Peste 30 de pompieri încearcă să stingă flăcările violente. Două persoane au fost duse la spital după ce au suferit atacuri de panică. Un bărbat a fost ars la mâini și a fost dus și el la spital.

Update: A fost începută o anchetă pentru a se stabili cum au fost construite blocurile la care s-a extins incendiul, deoarece nu a existat nicio cale de acces pentru pompierii veniți la intervenție.

Din primele informații furnizate de locatari, incendiul ar fi izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă de proprietarul unei garsoniere. Oficial, nu a fost stabilită cauza incendiului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016