REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° ConstanÈ›a Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
26.4° ConstanÈ›a Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Incendiu de proporții. Locomotiva unui tren încărcat cu pasageri a luat foc

Incendiu de proporții. Locomotiva unui tren încărcat cu pasageri a luat foc

Mariana MURAT 1 noiembrie 2023 | 13:52 619

Un incendiu de proporÈ›ii a izbucnit, în urmă cu puÈ›in timp, în DâmboviÈ›a. Locotomotiva unui tren încărcat cu pasageri a luat foc. Pompierii au ajuns imediat la faÈ›a locului pentru a stinge flăcările È™i a elimina orice pericol. Iată în ce stare sunt oamenii implicaÈ›i în incident.

Incendiu de proportii. Locomotiva unui tren incarcat cu pasageri a luat focFoto de la incendiu 

Un alt incendiu grav s-a produs în România. În urmă cu puÈ›in timp, locomotiva unui tren a luat foc, iar toÈ›i pasagerii se aflau în interior. Pompierii au acÈ›ionat la timp pentru a stinge flăcările È™i a nu pune în pericol viaÈ›a oamenilor din tren, desfășurând o acÈ›iune contra-cronometru, de teamă ca flăcările să nu se extindă.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, pe ruta Fusea-Titu din judeÈ›ul DâmboviÈ›a. Locomotiva trenului a fost luat în timp ce se afla în miÈ™care. La faÈ›a locului au ajuns pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă È™i spumă, o autospecială de descarcerare, pentru a stinge flăcările, înainte să se producă o tragedie.

În vagoanele trenului se aflau 10 persoane. Din fericire, niciuna dintre ele nu a avut de suferit în urma incendiului È™i nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit ISU DâmboviÈ›a, pompierii au reuÈ™it să localizeze incendiul È™i încearcă îl lichideze.

”DetaÈ™amentul Titu intervine cu două autospeciale de stingere cu apă È™i spumă, o autospecială de descarcerare, iar Serviciul JudeÈ›ean de Ambulanță DâmboviÈ›a cu un echipaj. Echipajele de la DetaÈ™amentul Titu au ajuns la faÈ›a locului, incendiul se manifestă la compartimentul motor al locomotivei. Se lucrează la localizare È™i lichidare. În vagoane se aflau 10 pasageri. AceÈ™tia nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU DâmboviÈ›a, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu s-a investit 30 ani, votam aur si va dam afara, noi nu mai avem ce pierde
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436