REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

INCENDIU într-un APARTAMENT, din cauza unei OALE uitate pe FOC

INCENDIU într-un APARTAMENT, din cauza unei OALE uitate pe FOC

Replica API 21 februarie 2021 | 23:27 4506

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 20 februarie, pe bulevardul Tomis, nr.307, acolo a izbucnit un incendiu.

Din primele informații, incendiul se manifestă la un apartament. Vom reveni

Update: Potrivit reprezentanților ISU, aceștia au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de pe bld Tomis. De îndată, la fata locului au fost alocate următoarele forte: 2 masini de stingere, o autoscară și un smurd B. Colegii au pătruns in apartament și au constatat că era vorba despre o oală uitată pe foc. Din primele informații, în apartament a fost găsită o persoană în jur de 30 de ani căreia i se acordă primul ajutor medical la fața locului, de paramedicii Smurd. Aceasta este conștientă, colaborantă.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca-si lua lecitina la timp n-ar mai fi pus pompierii pe drum
0
0
E bine ca plimbam autoscara, asa nu rugineste, dar poate mai urcam un nivel.Codul civil zicea ca putem construi la 60cm de vecin, ori todeauna , dupa 89 vecinul prin smecherie simpla sau grava v a obtine acordul sa construiasca pe hotar si o palma peste. lucru care duce la obtinerea unei constructii de tip carnat citu i strada de lunga..Acum s a vazut: ba nu i hidrantul , , ba scara, furtunul, pregatirea , temeratura, vantul , .... poate se tine cont macar de niste distante,
2
1
Bine ca ati spus de la ce a pornit incendiul ca altfel ar fi sarit in sus toti prostii care nu suporta centralele de apartament!
9
1
Autoscara repede
5
1
O luna nu vor sa mai riste nimic. Trimit si pe ma sa si pe ta su la orice cacat. Deci tineti minte: o luna cel mult!
7
0
Din cauza unei greseli facuta de unii, o sa ajunga sa trimita autoscara si la un incendiu la o locuinta cu un singur nivel. Iar daca in acelasi timp o sa arda si un apartament de pe la etajul 7... ghinion, ca avem doar o singura autoscara. Va fi ca in administratie, cand functionarii nu mai semnau niciun proiect de teama sa nu vina apoi DNA sa ii ancheteze. Asa, ai respectat procedura, nu te intereseaza daca altii sufera pentru ca tu nu iti asumi luarea unor decizii in functie de gravitatea situatiei.
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016