REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Incendiu la bucătăria unui restaurant din Gura Portiței. Video

Incendiu la bucătăria unui restaurant din Gura Portiței. Video

Mirela PASCAL 14 iulie 2024 | 00:00 2052

Sâmbătă după amiază, pompierii tulceni au fost alertaÈ›i prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că în zona turistică Gura PortiÈ›ei a izbucnit un incendiu produs la bucătăria unui restaurant.

Incendiu la bucataria unui restaurant din Gura Portitei. Video

De la primirea apelului, dispeceratul Inspectoratului pentru SituaÈ›ii de Urgență a alertat StaÈ›ia de Pompieri Babadag dar È™i Serviciul Voluntar pentru SituaÈ›ii de Urgență Jurilovca pentru a interveni în timp operativ la faÈ›a locului.  Din cauza faptului că locaÈ›ia este una izolată de Lacurile GoloviÈ›a È™i Razelm, intervenÈ›ia a fost una dificilă È™i de durată însă, mobilizarea rapidă a SVSU Jurilovca a făcut ca aceÈ™tia să ajungă primii la faÈ›a locului, iar la ajungerea echipajului de pompieri din oraÈ™ul Babadag, incendiul a fost localizat în proporÈ›ie de 90 % de către echipajul SVSU, salvatorii StaÈ›iei de Pompieri Babadag intervenind pentru lichidarea incendiului È™i mai apoi pentru localizarea È™i lichidarea tuturor focarelor. 

Incendiu la bucataria unui restaurant din Gura Portitei. Video

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, doar unei singure persoane i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipa medicală a unității turistice, aceasta refuzând îngrijirile medicale de specialitate È™i transportul la spital. 

Implicarea personalului, pregătirea acestuia È™i mobilizarea exemplară a SVSU Jurilovca a făcut ca pagubele materiale să fie limitate la o terasa de aproximativ 60 mp, o bucătărie si un hol de 20 de mp, 15 mp de acoperiÈ™, mobilier, electrocasnice È™i maÈ™ini de gătit aflate în interiorul bucătăriei. 

Incendiu la bucataria unui restaurant din Gura Portitei. Video

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un aparat de gătit defect ori neizolat corespunzător.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510