REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

INCENDIU la SPITALUL Marius Nasta, în secția mobilă ATI

INCENDIU la SPITALUL Marius Nasta, în secția mobilă ATI

Replica API 21 februarie 2021 | 23:48 3212

Anunț de incendiu în caravana mobila ATI de la Marius Nasta.

Cel care a sunat la 112 a spus ca exista flacăra în partea superioară la caravana mobila, 8 mașini de stingere, autoscară, ambulanță cu medic, echipaje de prim ajutor 6. În caravana mobilă ATI de la Marius Nasta erau 7 pacienți, care acum nu sunt în pericol.

Din fericire nimeni nu a fost surprins în incendiu. Rămâne ca pompierii să constate de la ce a pornit focul și dacă a fost sau nu afectat cineva. Din primele informații nu ar fi pățit nimeni nimic, scrie antena 3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai iesti prost? Ceai facut Bobita? Stii ce zic?
0
0
eu nu inteleg de ce comenteaza pesedeii pe aici .Au uitat ca ministra lor sorina pintea a fost prinsa cind lua spaga ?
4
1
Ba iesti prost? Sti ce zic?
2
0
Normal ca PSDisti sunt devina ma prostule inpreuna cu toti care au avut puterea dupa 1990 pana astazi,tu nu vezi ca nici acum nimeni nu spune"ia sa vedem ma chiar nu sau facut nici un fel de cheltuieli cu zugravitul,instalatiile sanitare sau instalatiile electrice din spitale"ca arata atat de rau ca cea mai mare frica a oamenilor este sa ajunga in spital,ministrul sanatati este vinovat pentru ca nu trimite corpul de control sa verifice cati bani sau cheltuit de fiecare manager de spital in ultimi 5 ani pt.ca sigur in acte sau cheltuit milioane de euro dar faptic nu s-a facut nimic.
4
1
De cand este psd in opozitie au inceput sa ia foc spitalele. Nu este vina guvernului este vina psd. S au scumpit carburantii tot din vina psd. S au marit taxele tot din vina psd. S au taiat salariile pensiile si alocatiile tot din vina psd. Au crescut toate preturile tot din vina psd. Vor fi disponibilizati salariati tot din vina psd. Si cand ploua ninge si bate vantul e tot din vina psd. Nu sunt medicamente tot din vina psd. Sunt reactii adverse la vaccin anticovid19 tot din vina psd. Se vede clar ca pandemia covid19 a inceput cand a intrat psd in opozitie. Psd e vinovat de incalzirea globala
4
3
Nu au loc de nesatula de ma-ta, suge pula de-i sar ochii!
5
3
muia cu cacat si gura mica ca e plina !!!
6
7
Mai iesiti la vot de acum? Aha... Asa ziceam si eu
2
4
Am vazut live la TV ! In afara de Managera Spitalului nimeni nu da explicatii ! Senatoarea Sosoaca i-a facut de kkt pe toti ! O femeie ! Ministrul a taiat-o englezeste ! Romania Normala ! Pfffff !!!!!
10
5
Sunt cu Arafat am plecat fiecare cu cate un stingator de masina sa stingem incendiul
6
4
coruptiaucide
9
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016