REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Incendiu la un apartament pe bulevardul Tomis. Video

Incendiu la un apartament pe bulevardul Tomis. Video

Victor ROTARU 26 iulie 2023 | 11:59 3476

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 26 iulie, în Constanța, pe bulevardul Tomis, nr. 149, Bloc A2, Scara A, et. 3, acolo unde a izbucnit un incendiu. 

Incendiu la un apartament pe bulevardul Tomis. Video

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la un apartament. La fața locului a intervenit detașamentul Fripis cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de descarcerare și o autospecială SAJ.

Incendiu la un apartament pe bulevardul Tomis. Video

Update

Incendiu a fost lichidat, au ars materiale textile și hârtii dintr-o încăpere de aproximativ de 9mp. Au fost evacuate 4 persoane, 9 s-au autoevacuat, a fost salvată o pisică din interiorul apartamentului.

Video:

Video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Niculae poti vorbi frumos si cu un vocabular adecvat.Nu e adevarat ca dacă ai gtijă de o pisică sau câine te numești și om.Cunosc "oameni "care au grija regeste de căinii si pisicile lor iar in relatia cu oamenii le este greu sa dea chiar si banalul buna ziua .Poate au suflet oamenii ce empatizeaza ccu suferinta unui animal(caine,pisică) strain .Dar am eu impresia că mîta in cauza a rasturnat vreo lumânare aprinsă lasatq de stăpăni ...
3
0
Taci in gatu' matii! Doar astia care nu au facut nimic pentru nimeni, niciodata, se plang ca alti oameni ajuta.
1
1
Vezi ca nu m-am legat de Ma-ta. Animalule ce esti!
3
0
Nicule, kkm-as pe mormantu ma-tii, tu esti dovada clara de ce noi romanii, suntem asa idiotti ca rasa, si de ce stagnam pe loc, comparativ cu vestul lumii. Mentalitatea asta de ghiolban fara empatie fata de tot ce te inconjoara. Te-ai umplut de frustrare si ura din momentul cand te-a k***t ma-ta pe lumea asta. Cel mai simplu mod sa-ti dai seama de bunatatea si caracterul unui om, este sa vezi cum se comporta cu animalele. Lipsa empatiei e afectiune psihica, treaba e demonstrata stiintific in diferite studii medicale.
8
1
Nicu este un cretin, are capul pe umeri ca sa nu-l ploua in gat!
9
0
Bine ca salvati pisici,si oamenii mor cu zile.
5
16
Nota 10 pentru ca ati avut grija si de pisicuta!
15
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016