REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Incendiu puternic în București: Ard vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant

Incendiu puternic în București: Ard vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant

Andreea CONDURACHE 11 ianuarie 2024 | 12:44 659

Pompierii au intervenit joi, 11 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant. Potrivit ISU BIF, au fost alertate şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Incendiu puternic in Bucuresti: Ard vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant sursa foto: ISU BIF

"Având în vedere modul de manifestare a incendiului, care prezintă posibilitate de extindere şi la alte vagoane, dispozitivul se suplimentează cu două autospeciale de stingere", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

A fost emis și un mesaj RO-Alert pentru locuitorii din zonă. Aceștia au fost avertizați în legătură cu fumul care este degajat de incendiu. Cei care locuiesc în zonă sunt rugați să închidă ferestrele și să evite deplasările în zonă.

UPDATE: Reprezentanţii CFR S.A. anunță că incendiul de la Gara Barasab nu a afectat circulaţia trenurilor sau siguranţa călătorilor.

În acelaşi timp, CFR Călători a transmis că incendiul s-a produs la trei vagoane dezafectate din staţia Bucureşti Basarab, fiind declanşat de către unele persoane fără adăpost.

"Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, a fost avizat Serviciul de urgenţă 112, iar echipele de intervenţie specială sunt la faţa locului pentru stingerea incendiului. Din primele informaţii nu a fost găsită nicio persoană rănită. Menţionăm că circulaţia trenurilor nu este afectată", se arată în comunicatul oficial, publicat joi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510