REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
26.3° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Incendiu puternic în București. Cinci case au fost cuprinse de flăcări, patru oameni sunt intoxicați cu fum

Incendiu puternic în București. Cinci case au fost cuprinse de flăcări, patru oameni sunt intoxicați cu fum

Deria ISLEAM 21 iulie 2024 | 13:52 419

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, în Sectorul 2 din București. Flăcările s-au extins rapid și cinci case au fost cuprinse de foc. O persoană a ajuns la spital, iar alte patru au fost intoxicate cu fum.

Incendiu puternic in Bucuresti. Cinci case au fost cuprinse de flacari, patru oameni sunt intoxicati cu fum

Incendiu uriaș în București, cinci case sunt afectate

Mobilizare majoră de forțe, la finalul acestei săptămâni, în Capitală, aici unde un incendiu violent s-a produs pe strada Lanului, din Sectorul 2. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale de stingere.

Deocamdată, sursa incendiului este necunoscută. Cel mai probabil, focul a pornit la una dintre locuințe, extinzându-se rapid și la celelalte case. Cel puțin cinci imobile sunt afectate, potrivit pompierilor.

Patru oameni s-au intoxicat cu fum, având nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, unul dintre proprietari, în vârstă de 95 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital după ce a suferit un atac de panică.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov transmit că imobilele din ansamblul de locuințe erau lipite, fiind o distanță foarte mică între ele. Din acest motiv, focul s-a propagat rapid la case și anexe.

Intervenția pompierilor este dificilă

Este afectată o suprafață de circa 700 de mp, iar salvatorii încă luptă să stingă flăcările. Intervenția pompierilor este îngreunată de intensitatea acestora, dar și din cauza presiunii scăzute a hidranților.

„Am acţionat pentru stingere de la înălţime folosind autoscara, respectiv de pe două străzi folosind dispozitiv de la autospecialele de stingere cu apă şi spumă.

Alimentarea cu apă a fost realizată de la hidranţii stradali, care au avut o presiune scăzută din cauza cantităţii mari de apă utilizată, respectiv din alte surse din apropiere”, a transmis ISU București-Ilfov.

Un alt incendiu devastator s-a produs la începutul acestui an în Sectorul 3 din București. Trei case au fost cuprinse de foc, iar una dintre ele a fost distrusă complet. Doi oameni au fost transportați la o unitate medicală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436