REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Incendiu puternic la căminul Facultății de Construcții.Studenții au fost evacuați

Incendiu puternic la căminul Facultății de Construcții.Studenții au fost evacuați

Mariana MURAT 27 noiembrie 2023 | 12:52 1014

Un incendiu a avut loc la un complex de cămine din zona Tei. Clădirea în care a luat foc o saltea, în urma unui scurtcircuit era în gestiunea Academiei de Studii Economice și o împărțea cu cei de la Facultatea de Construcții din București. Conform pompierilor, nu a existat nicio victimă.

Incendiu puternic la caminul Facultatii de Constructii.Studentii au fost evacuatiImagine ilustrativă

Un incendiu a avut loc la complexul de cămine studențești, din zona Tei. Zeci de studenți au fost evacuați, iar pompierii au intervenit cu 8 autospeciale pentru a stinge incendiul produs.

Un incendiu a avut loc în complexul de cămine studențești din zona Tei, fiind gestionat de Academia de Studii Economice. 63 de studenți s-au auto evacuat când au simțit mirosul fumului și a flăcărilor, iar mai multe autospeciale s-au deplasat pentru a stinge incendiul.

Pompierii care au sosit la fața locului au intervenit cu 8 autospeciale și două echipaje. După primele cercetări, o saltea ar fi luat foc, în camera unor studenți, în urma unui scurtcircuit, însă, flăcările nu s-au extins. Nu a existat nicio victimă în urma incendiului produs, iar în camera de cămin nu se afla niciun student.

Este un cămin gestionat de Academia de Studii Economice, împărțit în două corpuri. Unul este al Construcțiilor și al doilea al ASE-ului. Noi administrăm căminul în parteneriat cu cei de la Construcții, iar partea unde a avut loc incendiul ne aparține. Au fost numai pagube materiale, focul nu s-a extins, nu a fost niciun student în cameră când s-a produs incendiul”, a declarat rectorul Academiei de Studii Economice, Nicolae Istudor, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510