REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Incendiu puternic la un service auto; nouă autoturisme cuprinse de flăcări. Video

Incendiu puternic la un service auto; nouă autoturisme cuprinse de flăcări. Video

Victor ROTARU 24 mai 2024 | 14:30 1352

Un incendiu puternic a avut loc vineri, la un service auto din municipiul Brăila, flăcările cuprinzând ÅŸapte autoturisme, informează ISU Brăila.

Incendiu puternic la un service auto; noua autoturisme cuprinse de flacari. Video

Incendiul a izbucnit în curtea service-ului auto, situat pe Åžoseaua FocÅŸani din municipiul Brăila, ÅŸi s-a extins la ÅŸapte autoturisme aflate în apropiere.

Incendiu puternic la un service auto; noua autoturisme cuprinse de flacari. Video

„Incendiul de la Service-ul auto de pe Șoseaua FocÈ™ani a fost anunÈ›at la ora 12:10. La faÈ›a locului s-a intervenit cu 6 autospeciale de stingere cu apă È™i spumă. Personalul de la locul de muncă (patru persoane) s-a autoevacuat. Nu au fost victime. La locul intervenÈ›iei au fost È™i două ambulanÈ›e ale SAJ Brăila. Echipaje ale IPJ Brăila au intervenit pentru restricÈ›ionarea È™i dirijarea traficului auto în zonă, iar echipaje ale IJJ Brăila pentru restricÈ›ionarea pătrunderii populaÈ›iei în zona de intervenÈ›ie È™i menÈ›inerea ordinii publice. Au fost afectate nouă autoturisme dintre care È™ase au ars în totalitate È™i trei parÈ›ial.

Incendiu puternic la un service auto; noua autoturisme cuprinse de flacari. Video

Alimentarea cu energie electrică È™i gaze naturale a fost întreruptă în zonă pentru evitarea pericolelor. A fost afectată o hală de cca. 50 mp. È™i gardul din tablă. A fost protejată (È™i salvată) hala principală a service-ului în care se aflau cinci autoturisme È™i bunurile din interior. La ora 13:00 incendiul a fost lichidat. Se lucrează pentru stabilirea cauzei probabile care a dus la producerea incendiului È™i valoarea pagubelor.”, au transmis reprezentanÈ›ii ISU.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510