REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Incendiu uriaş la o pensiune din Călimănești, un angajat a fost găsit mort

Incendiu uriaş la o pensiune din Călimănești, un angajat a fost găsit mort

Virgil STOIAN 4 februarie 2024 | 08:40 1832

 Duminică, 4 februarie 2024, în jurul orei 06.00, un incendiu a izbucnit la o pensiune din stațiunea Călimănești. Mai mulți turiști s-au autoevacuat, însă se pare că un angajat a rămas prins la mansardă, el fiind căutat în continuare de salvatori. Proprietarul pensiunii a fost rănit, el suferind tăieturi după ce a sparg un geam. Opt persoane şi proprietarul au reuşit să se evacueze, însă la mansardă se mai afla o persoană, un angajat al pensiunii, care a fost declarat mort.

Incendiu urias la o pensiune din Calimanesti, un angajat a fost gasit mortfoto de la incendiu

La fața locului au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

“La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu două etaje, cu degajări mari de fum. Din spusele proprietarului, care era în stare confuză și foarte agitat, în pensiune erau cazate 2 familii (4 adulți și 4 minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor) și ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană (un angajat). S-a intervenit cu celeritate și cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenția pentru localizarea și lichidarea incendiului. Ambulanță SAJ ajunsă la locul e evenimentului a preluat o victimă (proprietarul – prezenta tăieturi de la geamuri) și a transportat-o la UPU Vâlcea.
În acest moment incendiul este localizat, pericolul de extindere la alte clădiri din jur fiind îndepărtat. Se continuă acțiunile de căutare a eventualelor persoane posibil surprinse în interiorul pensiunii, precum și cele de stingere. Misiune în dinamică” – a precizat căpitanul Albinaru Sorin, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, conform seintamplainvalcea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Important este ca a scapat cu viata patronul, asta este tot ce conteaza!
1
1
Pensiunea respectiva avea autorizatie de securitate la incendiu. Haha, n-ai nimerit-o. Esti genul de terminat care crede ca hartiile te acopera in fata necazului.
5
1
Toate unitățile de cazare din r*mânia neconforme din toate punctele de vedere sa fie închise pe perioada nedeterminata pana la remedierea deficientelor. Dacă nu, vom avea mereu accidente și tragedii pe care nu le dorim. Toate aceste incidente se întâmplă din dorința nemăsurata a proprietarilor sa facă bani în cârdășie cu autoritățile statului.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510