REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Încep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Lăpușneanu

Încep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Lăpușneanu

A.F. 3 octombrie 2023 | 19:36 1587

Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu vor interveni miercuri și joi cu utilaje pentru așternerea stratului de asfalt pe pistele de biciclete situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, sensul de mers către stațiunea Mamaia.  

incep lucrarile de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Lapusneanu

„Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor pe prima bandă de circulație. Zona va fi monitorizată de echipaje din cadrul Direcției Generale Poliția Locală.  

De asemenea, pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.    

incep lucrarile de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Lapusneanu

Lucrările sunt incluse în proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (bulevardul 1 Decembrie 1918 și bulevardul Alexandru Lăpușneanu). Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat.  

incep lucrarile de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Lapusneanu

În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații“, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.     

incep lucrarile de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Lapusneanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa muriti! Sa muriti si sa ma kak pe mormintele voastre!
4
1
Ce faceti de cate ori mai este nevoie sa scoateti pavelele de pe Mangaliei,pina acum au fost scoase de 2 ori,chiar asa retardati sunt angajati primariei nu pot face o lucrare de la inceput,Rusineee Chitac bataie de joc e baniii Constantenilor
6
0
Multa mwe cu kkt chitac si tuturor sustinatorilor sai
8
1
Eu chiar nu mai inteleg toate comentariile astea cu locurile de parcare. Oameni buni, voi sunteti sclavii masinii? Nu puteti sa vedeti nimic altceva? Asta e proiectul, la cat se scumpeste benzina credeti-ma, va veti sui numai decat pe bicicleta. Plus inca o chestie, pe marile bulevarde nu trebuie sa existe locuri de parcare! Asta inseamna fluidizare, daca sta cineva sa parcheze, pana iese din parcare blocheaza jumatate de bulevard, ce naibii! Iar asta ca nu se mai poate face stanga ca e linie continua alta aberatie de sclavi de masina. Zici ca sunteti pusi sa escaladati Varful Omu, la care oricum mergeti la munte cu masina, per pedes nici nu stiti sa calcalti. Trista mentalitate.
3
13
Tare sunt curios daca vor pune si treceri de pietoni pe trotuare pentru ca pista de pe partea opusa parcului serpuieste pe trotuar! In plus, sunt 2 ani jumate de cand sunt lasate asa. Mare incompetent de primar am votat in disperarea de a scapa de fagabou. Rade mazre in puscarie si cu dosul de noi! Jos primarul w.c.
7
1
IN ZONA DE LA POD DORALLY PANA LA GARA S-AU PLANTAT PANSELUTE, SI NISTE COPACEI ,SI SURPRIZA DUPA CE AU TERMINAT AU VENIT ALTII CARE AU SAPAT PRIN GRADINITA LOR DE LA PARCUL DE LA FAR PANA IN STATIA AURORA,PE PISTELE DE BICICLETE S-A TURNAT BETON CU STALPII VECI DE ILUMINAT IN MIJLOCUL PISTEI,ASTIA TREBUIE SCOSI,PE TOATE TROTUARELE NOU ASEZATE SE SAPA ACUM PENTRU INTRODUCEREA UNOO TUBURI CU CABLURI PENTRU ILUMINAT STATIILE DE AUTOBUZ, PENTRU A CAROR INSTALARE,DA, S-A DECOPRETAT TROTUARUL ,ACOLO UNDE S-A ACOPERIT SUNT SANTURI PENTRU CA LUCRAREA NOUA S-A ASEZAT SI ESTE SUB NIVELUL CELEI INITIALE,ASA CUM ESTE DE LA POD DORALLY PANA LA PRIMA INTERSECTIE ,PE DREAPTA,LA SCHIMBUL VALUTAR,O MUNCA FACUTA SA FIE GATA CHIAR INAINTE DE ALEGERI,NUMAI DE FATADA ,FARA NICI O LOGICA SI UTILITATE ,CEL CARE VA PRELUA LUCRAREA ,LA CAT DE RAU E FACUTA ,VA FACE MULTA PUSCARIE
4
0
VAI DE CAPUL TAU... SAU AL NOSTRU! DE ASTA O DUCEM ASA DE BINE! PENTRU CA SUNT PREA MULTE SPECIMENE SPALATE PE CREIER CA TINE IN TARA ASTA! LA VIATA TA TU AI FOST DESCURAJATA SA-TI FOLOSESTI CREIERUL... CURAJ... NU TE DOARE! DOAR DACA NU TE DOARE IN FUND DE TOT CE TE INCONJOARA FIIND O PERSOANA EGOCENTRICA, INVIDIOASA SI FIXISTA. CEEA CE SE PARE CA ESTE CAZUL TAU. SAU POATE ESTI UNA DINTRE BENEFICIARELE COMISIOANELOR LUATE DIN TOATE PROIECTELE ASTEA CARE AU NENOROCIT ORASUL SI PE NOI! DAR SPER SA VA VADA DUMNEZEU PENTRU CA D.N.A. DOARME COMPLICE!
5
2
Descurajarea folosirii masinii personale este un prim pas spre civilizatie. Fara parcari pe bulevarde, pe trotuare, pe spatii verzi si preturi mari la parcari amenajate.
8
12
Desfiintarea tuturor locurilor de parcare de la bulevard este o imensa greseala care trebuie reparata urgent. Oamenii din Primarie care inca mai gandesc rational trebuie sa repare urgent situatia care va deveni exploziva cat de curand. Mii de masini raman fara loc de parcare aglomerand si blocand zonele invecinate. Trebuie sa existe o solutie rationala. Modificati proiectul si faceti parcari cu plata din zona 2 la bulevardul care este suficient de lat si se preteaza la asa ceva fara probleme. Cine va rezolva situatia va castiga Primaria la anul. Cine nu...
13
3
au fost facute piste pentru biciclisti pentru 1 locuitor dintr o mie in plus...daca oamenii si au cumparat masini si este mai comod asa nu poti sa ii faci acum biciclisti.....mai mult daca in vestul europei sa poluat timp de 50 + ani cu masini cand la noi nici nu visam o masina de ce sa patimim noi acum la fel.....sa ne lase in pace cu incalzire globala pe astia care avem masini de 25 de ani inca pe atat ..apoi mai vedem....incalzire globala...poate este adevarat dar de ce sa platim noi pentru fiecare bomba nucleara testat pentru fiecare racheta care este lansata si multe multe altele noi toti cand alti au incalzit planeta....costurile pentru poluare sunt numai pentru unii ...
13
9
Ce stiti, se va pune asfalt n***u sau c*****t. in proiect era c*****t.
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166