REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.9° Constanța Mie., 21 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6828
27.9° Constanța Miercuri, 21 August 2024 Anul XX Nr. 6828
 

Începe bătălia pe funcții în PSD. Vezi cine vrea să fie la cârma partidului

Începe bătălia pe funcții în PSD. Vezi cine vrea să fie la cârma partidului

Mariana MURAT 21 august 2024 | 16:54 1073

Europarlamentarul Mihai Tudose a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD. Gabriela Firea va fi înlocuită la congresul de sâmbătă de primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță.

incepe batalia pe functii in PSD. Vezi cine vrea sa fie la carma partidului Mihai Tudose, Gabriela Firea, Daniel Băluță

Eu mi-am depus candidatura pentru Consiliul Național”, anunță Mihai Tudose. El afirmă că, dacă Marcel Ciolacu va câștiga alegerile prezidențiale, șefia partidului ar putea fi luată de Sorin Grindeanu.

incepe batalia pe functii in PSD. Vezi cine vrea sa fie la carma partidului Sorin Grindeanu 

Da, Sorin Grindeanu... eu m-am mai exprimat pe chestia asta. Sorin Grindeanu este o opțiune”, adaugă Tudose. La congresul PSD se va decide înlocuirea Gabrielei Firea cu Daniel Băluță în funcția de prim-vicepreședinte, urmând ca cel de-al doilea prim-vicepreședinte să fie tot Sorin Grindeanu.

incepe batalia pe functii in PSD. Vezi cine vrea sa fie la carma partidului Gabrielei Firea și Daniel Băluță

De asemenea, Paul Stănescu va rămâne secretar general.

incepe batalia pe functii in PSD. Vezi cine vrea sa fie la carma partidului Paul Stănescu

Mihai Tudose a refuzat un post de comisar european


Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a explicat că el îl va susține pentru funcția de comisar din partea României pe Victor Negrescu, actual vicepreședinte al Parlamentului European. Tudose a spus că a lucrat cu Victor Negrescu, iar în ceea ce privește relația cu Uniunea Europeană ”este foarte, foarte bun pe așa ceva”.

incepe batalia pe functii in PSD. Vezi cine vrea sa fie la carma partidului Victor Negrescu

Eu îl susțin pe Victor Negrescu. Șanse 100% nu are nimeni, ați văzut și la gimnastică, să nu apară vreo contestație. Eu îl susțin pe domnul Negrescu pentru că îl cunosc foarte bine, am lucrat cu dumnealui cât am fost prim-ministru, dumnealui era ministru pe Relația cu UE. E foarte bun pe așa ceva, chiar foarte bun!

Eu cred că statul român și domnul prim-ministru au reacționat bine de data asta (la scandalul de la gimnastică n.r.). Și eu am făcut sport și am trăit nedreptăți. Este foarte greu, mai ales că vorbim despre niște copii, până la urma urmelor. Și eu am făcut volei în tinerețe, mai fluierau arbitrii aiurea și nu înțelegeam de ce se întâmplă chestia asta. Mai târziu am înțeles.”, a declarat Mihai Tudose, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca la pcr inainte de 89 au loc lupte dure de culise de care nu se afla nimic public si apoi ies castigatorii zambitori si ne vorbesc de bunastare, democratie si ne aduc aminte cat de mult datoram noi toti mafiei psd care nu ne-a vrut intotdeauna decat binele si ne cer liniste sa fie liniste asta e cea mai mare grija a psd de 34 de ani ca sa poata fura ei din avutia publica si sa-si faca afacerile ilegale in liniste
0
0
LA CARMA PARTIDULUI..VOR VENI PENSIONARII CARE V-ATI K...KAT IN MUNCA LOR...JIGODIILOR.. CINE MUNCESTE IIN ACESTA TARA DE...k***t.. PRIMESTE TOT...UN k***t..DRACU SA VA IA,,,JIGODIILOR.. DE VOTURILE NOASTRE SA AVETI PARTE..DOAMNE AJUTA,,,JIGODIILOR
2
0
Viceprimarul Ionut Rusu are salariul minim pe economie? El are zeci de mi de lei pe luna ,nu le mai ajunge nenorocitilor pentru salarii ca nu fac nimic doar fura din baniie europeni si isi maresc salariile.Asta inseamna conducerea PNL taxe marite,foamete,saracie,nivel de trai scazut.Asa ne vor acesti cretini.Ce spune guverul azi nu marim nicio taxa? Au taiat nenorocitii din pensii ,salariile nu poti cumpara nimic toate scumpe si nemernicii din Constanta maresc taxele? In ce tara mai se intampla ca la noi? Toti nemernicii stiu cat de saraci sunt majoritatea constantenilor.
5
0
Votați Penele! Sa ajungă taxa de parcare 600 lei? Au distrus tara penelistii.
10
2

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212