REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Începe marea reabilitare a parcului Tăbăcărie

Începe marea reabilitare a parcului Tăbăcărie

A.F. 15 februarie 2023 | 00:00 2100

Primarul Vergil Chițac a anunțat astăzi, că a fost semnat contractul de achiziție servicii, pentru modernizarea Parcului Tăbăcărie. Contractul stipulează achiziția serviciilor de arhitectură și amenajarea peisagistică pentru modernizarea celui mai mare parc al Constanței, zona cuprinsă între Bd. Al. Lăpușneanu – Sat Vacanță – Lac Tăbăcărie – City Mall.

incepe marea reabilitare a parcului Tabacarie

,,Este primul pas esențial pe care îl facem în direcția pe care ne-o dorim cu toții," a subliniat edilul municipiului Constanța.

incepe marea reabilitare a parcului Tabacarie

,,Parcul Tăbăcărie reprezintă de mulți ani un punct sensibil pe harta Constanței. Mă bucur că, după lungi eforturi, astăzi vă pot da o veste excelentă. Această achiziție înseamnă că nu se face lucrări „după ureche”, „după cum ni se pare nouă” și de către persoane fără pregătirea necesară. Parcul Tăbăcărie va beneficia de un concept profesionist de plantare și de amenajare a aleilor și de dotări (mobilier urban, iluminat etc.) dintre cele mai calitative.

incepe marea reabilitare a parcului Tabacarie

Ca orizont de timp, vă pot spune că proiectarea va dura 90 de zile, după care putem demara achiziția serviciilor de execuție. Astfel, reamenajarea parcului completează firesc proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, aflat în acest moment în evaluare la APM. " a mai anunțat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

 



 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În arbori care se usucă după plantare aveți doctoratul, cred că în parc ați plantat cateva mii, ar fi trebuit să avem un codru des. La mobilier iarăși aveți doctoratul, mai ales în coșuri de gunoi și bănci cu copertină făcute de mântuială, de fapt niște firme de casă măzăriste fac rost de bani, mă da vouă nu vă e rușine de constănțeni?
0
0
Cu siguranță mobilierul vechi al "arunci". Vezi ca sunt multe spatii unde au rămas doar citate de bănci și coșuri de gunoi,schimbale cu astea ca nu dai bani de la tine din buzunar.si tot asa ,se mai și reabilitează ..... Dar dacă are balta peste ,tu ce dracu mai furi.
2
0
Reabilitare care va dura o vesnicie și pentru care vom plati mult peste prețul real! A devenit obișnuință faptul ca știm ca suntem furați, ne plângem de asta pe unde putem, însă, mai mult de atat, nu avem ce face! Machedonii și smecherii orașului sunt tot acolo unde au fost întotdeauna... rușine!!!!
1
0
cum o fi mobilierul urban dintre cele mai calitative? analfabetilor! parcul era o frumusete, in trecut. reabiliteaza-l chitac, sa ai unde te juca cu ovanezian.
1
0
S-au antrenat cu reabilitarea zonei peninsulare si a parcului arheologic prin distrugerea lor si furtul banului public ,fara nicio condamnare. Daca tot tine figura de ce nu ar continua reabilitari prin DISTRUGERE aducatoare de paraindarat
6
0
vedeti sa nu va iasa un "residence" ceva
7
0
Traiasca Chitac. Votati Chitac.
0
5
Te rugam noi frumos sa nu mai distrugi nimic in orasul nostru! Nu mai planifica nimic, ca ai vazut ca nu-ti iese!
11
0
o sa vedeti ca reabilitarea cuprinde si niste blocurii ... di cand asteapta armani sa consolideze malul lacului cu blocurii
10
0
Auzi Chiti Chiti cam multi bani infuleci cu lacomie si pensie imensa si salariu mare si furi mai chit chit tu vrei sa intri in puscarie? Hotu fur pana e pri s si bagat la zdup , vezi Mazariche bufonu
12
0
Proiecte începute și neterminate=administrare p*****a
7
1
si radu mazare ce a facut 20 de ani cu psd ul? NIMIC
6
10
in comunism de aia s-au facut mai multe pentru ca in capitalism orice lucrare este umflata la pret de zeci de ori, de asta nu se reuseste a se face cat mai multe lucruri
13
2
Dupa o modernizare marca mos teaca ne vom plimba in Tabacarie printre borduri noi, caini vagabonzi, cosuri de gunoi care cost cat o masina second-hand. Probabil ca peste vreo 10 ani. Bravo mos teaca, ai distrus si parcul !
19
4
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
16
7

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166